Ykkönen pe 17.02. klo 19:00

HIFK - JäPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Täysin uudistunut HIFK saa vastaansa vaarallisen JäPSin! Ideaa on!

Viikonlopun kotimaiset jalkapallon talvicup-karkelot ottavat pienen varaslähdön perjantaina, kun Talin hallissa ottavat yhteen HIFK ja JäPS. Kyseessä on tämän lohkon viimeinen kamppailu, ja samalla taistelu lohkon voitosta: jos JäPS kaatuu, HIFK on lohkon ykkönen. Tosin jatkoon stadilaiset menevät niukalla tappiollakin, sillä maaliero samoissa pisteissä olevaan Gnistaniin on jonkun verran parempi.

HIFK on uudistunut putoamisensa jälkeen täydellisesti: vanhoista pelaajista jatkaa näillä näkymin pari kolme kappaletta, ja uusia sopimuksia on tehty jo parikymmentä. Ykkösen tasolle on tehty mielenkiintoisia sainauksia, joista silmiinpistävin on varmasti Huuhkaja-ikoni Paulus Arajuuren siirtyminen tähtipaitaan. Tiquinho on HIFK:ille varmasti mieluinen paluumuuttaja, kuten myös Matias Hänninen. Edellisissä otteluissa heikko MP jäi jalkoihin, ja tasapelimatsissa Gnistania vastaan HIFK oli lievästi niskan päällä.

TALLETA 30‚ā¨ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! ūüĒ•ūüĒ•

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen ‚Äď talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA T√ĄST√Ą

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
HUOMENNA JATKETAAN KOTIMATSILLA ūü§©

ūüÜö HIFK - J√§PS
ūüďÖ pe 17.2.
ūüēĒ 19:00
ūüŹüÔłŹ Talin jalkapallohalli
‚öĹÔłŹ Ykk√∂scup
ūüéüÔłŹ ticketmaster.fi/hifkfotboll

Liput 10 ‚ā¨ ja 12-vuotiaat sek√§ nuoremmat ilmaiseksi. Lasten liput noudettavissa hallin lipunmyyntipisteelt√§. ‚≠źÔłŹ

JäPSillä on mennyt uusiksi valmennus: Jyrki Ahola on pyrkinyt hieman monipuolistamaan joukkueen peliä pallonhallinnan suuntaan. Uusia pelaajiakin on tullut, ja etenkin Joona Tapani sekä Omar Jama vaikuttavat päteviltä pelimiehiltä Ykkösen tasolle. Gnistania vastaan JäPS päästi alussa pari helpohkoa osumaa, mutta jyräsi sen jälkeen vastustamattomasti rinnalle ja ohi. MP:tä vastaan tasoero järvenpääläisten hyväksi oli todella selkeä, mistä numerotkin kertovat. Kaksi selvää voittoa antavat varmasti itseluottamusta jatkoon.

J√§PS on n√§ytt√§nyt hurjasti odotettua paremmalta, ja t√§h√§n otteluun on otettava kantaa: HIFK ei ole n√§ill√§ psyykeill√§ kerrointen kaltainen suosikki perjantaina ‚Äď joten peleihin l√§htee vierasvoittoa. Talven rientoihin menn√§√§n viel√§ malttipanoksilla, mutta Mobilebetill√§ on uusille asiakkaille spesiaalijippo! Lue alta lis√§√§.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille T√ĄST√Ą.
2. Talleta 10 ‚Äď 100 ‚ā¨ ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle JäPS kertoimella 3,00.
4. Kun vetosi voittaa, olet k√§yt√§nn√∂ss√§ lunastanut tuplakertoimen 2 x 3,00 ūü§ė

*Tarjous vain uusille asiakkaille.