Liiga ke 27.09. klo 18:30

HIFK - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jukureilta loistava alku – jatkuuko vahvat otteet myös HIFK:n vieraana?

Liigassa on keskiviikkona luvassa äärimmäisen herkullinen matsi, kun loistavasti kauden aloittanut Jukurit matkaa HIFK:n vieraaksi. HIFK lähti kauteen monien papereissa ykkössuosikkina, mutta toistaiseksi kotijoukkuetta ei olla vielä aivan täysin päästy mittaamaan. Jukurit puolestaan on ollut alkukauden positiivinen yllättäjä ja onnistujia vieraiden leiristä löytyy useita.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 5×20€ ilmaisvetoja!

Hävittyään avausmatsin Tapparalle HIFK on marssinut voitosta toiseen. Ensin Lukko kaatui jatkoajalla ja KooKoolta sekä HPK:lta irtosi täydet pisteet. Pisteet toki on aina pisteitä, mutta lopulta kahdesta viimeisimmästä voitosta ei kovin suuria johtopäätöksiä voida vetää, sillä KooKoo sekä HPK ovat molemmat olleet melkoisissa ongelmissa alkukaudesta. Alakertaan hankittu Petteri Lindbohm on aloittanut kauden loistavasti ja tehnyt maalin kolmessa edellisessä ottelussa.

Jukureiden kohdalla esiin voisi nostaa koko Michael ja Ondrej Kovarcikin sekä Niko Huuhtasen ykkösketjun tai jo viisi maalia iskeneen Oskars Batnan, mutta nyt katseet on kuitenkin käännettävä maalivahtiosastolle. Alustavasti Jukureiden maalivahtikaksikkoa arveltiin jopa sarjan heikoimmaksi eikä syyttä, mutta toistaiseksi Markus Ruusu sekä Rasmus Korhonen ovat molemmat onnistuneet odotettua vahvemmin. Kausi on toki pitkä ja siispä odotukset kannattaa edelleen pitää maltillisina.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Huikean Lahden lauantai-illan maalit vielä koostettuna! 🔥

🚨 Huuhtanen
🚨 Salonen
🚨 Sandvik
🚨 M. Kovarcik

📽️ CMore

#Jukurit #Liiga

HIFK on edelleen kiistaton suosikki, mutta tällä kerralla vedot lähdetään iskemään vieraiden suuntaan. Jukurit on aloittanut tulosten lisäksi myös pelillisesti erittäin vahvasti ja vähintään tasapeliin yltämiselle tarjotut 2,13 kertoimet poimitaan lapulle. Alustavasti poissaolot puoltaa Jukureita, jolta sivussa ovat Ottoville Leppänen, Miikka Pitkänen ja Kasper Soini. HIFK:lla puolestaan pitkäaikaispotilaan Leo Komarovin lisäksi rosterista puuttuu Kasper Lundell, Eetu Koivistoinen, Tony Sund sekä Kasper Kotkansalo.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Jukurit +0,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.