Liiga ti 20.12. klo 18:30

HIFK - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Poloinen HIFK kohtaa repaleisen Jukurit! Kumpi saa lopulta suuremman edun heikoista pelaajatilanteista?

Kuten tiedetään, isäntien meno on ollut kammottavaa pieniä suonenvetoja lukuun ottamatta koko kauden. Vierailija puolestaan oli viikonloppuna raikkaalla jalalla liikenteessä ja voitti JYPin, mutta poissaolot sekoittavat pakkaa. Toki myös helsinkiläisillä on puutteita, mutta se on pystynyt niihin jopa reagoimaan – viikinkipaidoilla vastaavaa syvyyttä ei ole.

Nordenskiöldinkadun tiistai-ilta on poissaolojen värittämä. Perjantaina 3–1-kotivoittoon JYPiä vastaan Jukurit ylsi ilman Nuorten Leijonien matkassa vuodenvaihteen MM-kisoissa olevaa Niko Huuhtasta sekä loukkaantuneita Michal Kovarcikia, Ondrej Kovarcikia, Nikita Krivokratsovia, Miikka Pitkästä ja Oliver Larsenia. Tämä poissaolojen määrä olisi melko kova mille tahansa joukkueelle, mutta erityisesti se on sitä jo valmiiksi suhteellisen kapealla materiaalilla operoivalle Jukureille.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

HIFK on vahvistunut hiljattain, kun se hankki Victor Berglundin Boston Bruinsin organisaatiosta ja norjalainen Christian Kåsastul saapui kotimaansa pääsarjasta Frisk Askerin joukkueesta niin ikään paikkaamaan puolustajapulaa. Kaksikko on täyttänyt saappaansa kohtuudella ja etenkin kiekolla taitavaksi kehuttuun Berglundiin kohdistuu kovat odotukset – parista ensimmäisestä matsista saldoksi tuli syöttöpinna. On kiinnostavaa nähdä, mihin Berglund yltää päästessään paremmin sisään.

Nuorten MM-kisakävijöinä HIFK:n riveistä ovat sivussa Aleksanteri Kaskimäki sekä Otto Salin. Sairastuvalla ovat ainoastaan pitkäaikaisloukkaantuneet Kasper Kotkansalo sekä Sebastian Dyk, mutta alakertaa rasittaa Salinin ja Kotkansalon poissaolojen lisäksi myös Johan Motinin pelikielto. Tällä hetkellä helsinkiläiset saavat kuitenkin parsittua kasaan laatumiehistön, jolla pitäisi teoriassa kaataa Jukurit joka kerta.

Vaikka Jukurit katkaisi tasapainoisella esityksellä kolmen ottelun tappioputkensa viime viikolla, eivät sen rahkeet riitä voittoon Helsingissä. Surkean syyskauden pelannut HIFK saa hieman balsamia haavoihin ja marssii joulutauolle voitolla. Maltillinen betsi isketään kotivoitolle 1×2-markkinassa.