la 06.01. klo 17:00

HIFK - Jukurit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jukurit saapuu Nordikselle rautaisessa iskussa! Löytävätkö HIFK:n uudet kasvot paikkansa?

–HIFK kaatui KooKoon vieraana perjantaina ja lauantaina Nordenskiöldinkadulla vierailee tulikuuma Jukurit. Reissulaiset kaatoivat komeasti Ilveksen kotonaan niin ikään perjantaina, joten lepoetua ei kummallekaan leirille ole tarjolla. Isäntä painiskelee tällä hetkellä lukuisten poissaolojen kanssa, eivätkä palaset ole tällä hetkellä täysin kohdillaan sen tekemisessä. Tilalle on toki hankittu tuuraajia, mutta tässä vaiheessa ei pitäisi joutua kasaamaan joukkuetta uudelleen loukkaantumisten vuoksi.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ arvoinen & kierrätysvapaa ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ville Peltosella riittää HIFK:n penkin takana kosolti pohdittavaa peluutuksen suhteen. Joukkueella on näennäisesti hyviä hetkiä, mutta ehjän ottelun pelaaminen on vaikeaa. Toisaalta lukuisat uudet kasvot eivät aivan ole vielä päässeet samalle sivulle muun ryhmän kanssa, mikä aiheuttaa ajoittain sekasortoa itsessään.

Liiga

@smliiga
"Käytiin @PJormakka kanssa lounaalla, oli vähän erilainen lounas." 😂🍗

"Siipiveikoille" Niko Huuhtaselle ja Pekka Jormakalle molemmille pisteet 1+2 iltaan. 👏

📺 @MTVUrheilu | #Liiga #Jukurit @MikkelinJukurit

Oskari Manninen ja Valtteri Kakkonen paikkaavat HIFK:n alakerran poissaolijoita, joita tällä hetkellä riittää. Aron Kiviharju, Petteri Lindbohm, Einari Luhanka ja Kasper Kotkansalo ovat telakalla ja Nuorten Leijonien matkassa ollut Otto Salin puuttuu todennäköisesti vielä lauantaina kehistä. Hyökkäyspään pelaajista Leo Komarovin paluu lähestyy ja alle 20-vuotiaiden kisoissa niin ikään luutineen Aleksanteri Kaskimäen paluuta saadaan yhä odotella.

Jukurit on iskussa. Olli Jokisen miehistö on sarjassa viidentenä, mutta ainoastaan pisteen päässä kolmannesta sijasta. Kymmenen ottelun kuntokärki on mättänyt tällä otannalla peräti 38 täysosumaa ja kerännyt 20 sarjapistettä. Pelaajatilanne mikkeliläisillä on selvästi isäntää parempi. Ainoastaan pitkään sivussa olleet Sander Engebråten sekä Niklas Peltomäki ja Nuorten Leijonien matkassa nähty Konsta Helenius voidaan laskea merkittäviksi poissaolijoiksi.

Vierailla on pelillisesti HIFK:ta valmiimpi paketti ja selvemmät sävelet. Erityisesti tasakentällisin joukkue on ollut viime aikoina selvästi stadilaisia parempi, mutta myös erikoistilannepelaaminen toimii – esimerkiksi ylivoimalla joukkue on sarjan kolmanneksi paras ja isäntiä tehokkaampi (24,46%). Pelivalinnaksi maistuu lopullinen vierasvoitto.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Voittaja (sis. jatkoaika ja rankkarit) – Jukurit kertoimella 2,41.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.