Liiga ke 18.01. klo 18:30

HIFK - JYP

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tuore kanadalaisvahvistus debytoi! Jatkuuko uudestisyntyneen HIFK:n liito?

HIFK on ollut vuodenvaihteen jälkeen kuin uusi joukkue. Muutama hyvä onnistuminen ruokki joukkueen itseluottamusta, minkä jälkeen se on saanut kiekkoa mukavasti maaliin. Tehonsa joukkue vaikuttaisi löytäneen paitsi tasakentällisin myös ylivoimalla, joka on ollut vaarallisen kovalla tasolla heti vuoden alussa. Tällä hetkellä näyttää väistämättömältä, että helsinkiläiset nousevat vielä pudotuspelijunaan.

Neljän ottelun pisteputkessa oleva HIFK on tehnyt alkuvuoden neljässä ottelussaan 15 maalia, mikä on loistava suoritus. Vaikka omissakin on välillä kolissut, vaikuttaisi joukkue vapautuneen merkittävästi ratkaisutilanteissa. Tällä hetkellä se viimeistelee jopa hivenen yläkanttiin suhteessa tontteihin. Pelaajistosta esimerkiksi Joonas Nättinen sekä kesken kauden saapunut Kristan Vesalainen ovat päässeet erinomaiseen vireeseen ja saaneet onnistumisten myötä kosolti itseluottamusta – koko muun joukkueen tavoin tietysti.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Keskiviikon agendalla HIFK-JYP!

🔴 Nättinen & Jääskä tulikuumia
🔴 Osuuko Juuso Puustinen jälleen HIFK:ta vastaan?
🔴 Kevin Royn debyytti

📝Käy lukemassa otteluennakko: hifk.fi/liiga/2023/hif…

Nähdään huomenna.

#HIFK #Liiga

HIFK:n pelaajatilanne on hyvä, sillä ainoastaan Sebastian Dyk, Miro Väänänen sekä Kasper Kotkansalo ovat sivussa. Seurajohto ja valmennus ovat reagoineet kokoonpanohuoliin erinomaisesti suhteessa markkinatilanteeseen ja merkittävän Kotkansalon tilalle saatiin Helsingissä vahvoja näyttöjä antanut Victor Berglund ja toki Vesalainen paikkaa isosti Dykiä. Tulevassa ottelussa HIFK marssittaa ensimmäistä kertaa kaukaloon tuoreimman hankintansa Kevin Royn.

JYP taistelee toistaiseksi HIFK:n kanssa samoista sijoista, mutta keskinäisessä vertailussa se jää auttamatta jälkeen. Neljässä edellisessä kamppailussaan Jukka Rautakorven luotsaama joukkue on ottanut yhden ainoan voiton. Hyökkäyspäässä hurrikaanipaidoilla on ollut vaikeuksia päästä tekopaikkoihin kiinni ja se näkyy myös hiljattaisissa tuloksissa. Viikonloppuna joukkue jäi kotonaan kokonaan maaleitta ja hävisi numeroin 0–2 Ilvekselle. Vajaa viikko sitten Rautakorven suojatit saivat vain hikisen 2–3-jatkoaikavoiton sarjajumbon SaiPan kustannuksella. Keskiviikolle pelivalinnaksi otetaan kotivoitto.