ke 07.02. klo 18:30

HIFK - JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK:n käsittämätön taaperrus jatkuu! Selviytyykö heikentynyt joukkue edes JYPin vierailusta?

JYPin satavuotisjuhlakaudesta on tulossa ainakin muistorikas, jos ei muuta. Joukkueella on edelleen mahdollisuudet pudotuspeleihin ja tovin hulluttelun jälkeen valmennus on päättänyt laittaa luukut kiinni palaten osaltaan alkukaudella vahvasti toimineisiin rakenteisiin. HIFK ei ole viime aikoina vakuuttanut ja kahdeksassa edellisessä ottelussa tilille on kilahtanut vain yksi voitto. Poissaoloja on paljon ja viime viikolla helsinkiläisseura tiedotti, että kolmen pelaajan kausi on kokonaan paketissa.

*Bumerangi tuplaa talletuksesi! Lunasta massiivinen tervetuliaistarjous vihjeen lopussa olevilla ohjeilla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Viiden ottelun tappioputkessa tarpovan HIFK:n ruuti on ollut kosteaa. Tammikuun puolivälin paikkeilla SaiPa haki Nordenskiöldinkadulta jatkoaikavoiton ja viimeistään siitä alkoi karmea alamäki, jonka loppua ei ole näköpiirissä. Ville Peltosen miehistön pelaaminen on parhaimmillaankin keskinkertaista ja suora pudotuspelipaikka on tätä menoa valumassa käsistä.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kotona taas keskiviikkona!

#HIFK #Liiga

Sairastuvalta ei ole tulossa apuja – pikemmin päinvastoin. Ilari Melart, Oskari Manninen sekä Teemu Tallberg ovat koko loppukauden sivussa. Lisäksi loukkaantuneina ovat ykköspuolustaja Petteri Lindbohm, Joona Lehmus ja Aron Kiviharju. Juha Jääskä sekä Tony Sund puuttuvat maajoukkuetehtävien vuoksi. Hiljaisilla pelaajamarkkinoilla on varmasti ollut vaikeaa reagoida ensin mainitun kolmikon loukkaantumisiin ja vastaavaa laatua ei ole tilalle tullut. HIFK hankki aiemmin Antti Pihlströmin HPK:sta ja tiedotti maanantaina kanadalaispuolustaja Trent Bourquen liittymisestä seuraan.

Kun jätetään kaukalon ulkopuolinen sekoilu vähemmälle huomiolle, JYPillä menee juuri tällä hetkellä mukavasti. Joukkue on alkanut voittaa otteluita, koska Mikko Heiskanen on päätynyt lopulta laittamaan luukkuja kiinni ja panostamaan rakenteisiin. Tällä hetkellä jyväskyläläiset taistelevat pääsystä kymmenen parhaan joukkoon ja siihen on yhä hyvä mahdollisuus. Joukkue säästyy menetyksiltä maaottelutauon otteluissa, joten tällä viikolla on mainio iskun paikka.

Neljästä viimeisimmästä vierasottelustaan JYP on napsinut kolme voittoa ja esimerkiksi Tappara kaatui tammikuun puolivälissä Nokia Arenalla. Viidessä viimeisimmässä kamppailussaan vierailija on napsinut yhdeksän pistettä, jolla se yltää jaetulle neljännelle sijalle koko sarjassa. HIFK on saalistanut samalla otannalla vaivaiset kaksi pistettä, tehnyt kahdeksan maalia ja laskenut 16 osumaa omiin – yhtä huonosti on suoriutunut vain HPK. Lopullinen vierasvoitto laitetaan vetoliuskalle.

Bumerangi tuplaa talletuksesi – grindaa bonari kotiin!

BoomerangBet virittää Uhmapelaajille mehukkaan tarjouksen! Pääset grindaamaan itsellesi pelikassaa maltillisella kierrätysvaatimuksella – toimi ohjeiden mukaan ja pumppaa maksimihyöty irti huipputarjouksesta.

Toimi näin:

1. Siirry BoomerangBetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili, talleta 30-200€ ja talletuksesi tuplataan.
3. Aloita bumerangibetsit esimerkiksi tällä kohteella: Match Winner (Including Overtime) – JYP
4. Bonuksella on yhteensä 5x kierrätysvaatimus (maksimipanos 50€, minimikertoimet single-kohteissa 2.00 ja useamman kohteen lapuilla 1.50 per kohde).

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.