Liiga pe 01.12. klo 18:30

HIFK - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Syttyykö HIFK kotiyleisönsä edessä? Kärpät esiintyy ala-arvoisesti kovimpia kilpailijoitaan vastaan!

Edelliset ottelunsa hävinneet HIFK ja Kärpät kohtaavat tulikuuman tuplapeliviikonlopun avausosassa perjantaina Nordenskiöldinkadulla. Isäntä kärsi keskiviikkona vierastappion Jukureille, kun Kärpät puolestaan hävisi Tapparalle Nokia Arenassa. Oululaisjoukkue esitteli myös hieman ylipainoisen, mutta potentiaalisen pelimiehen eli tuoreen NHL-hankintansa Nick Ritchien.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella vasta kertaalleen. Lokakuun puolivälin tienoilla niin ikään Helsingissä pelatun kamppailun vei lopulta nimiinsä HIFK, vaikka Kärpät pyyhälsi jo avauserässä parin maalin karkumatkalle. Isäntä oli kuitenkin ottelussa selvästi parempi, joten 5–3-loppunumerot tuolloin olivat oikeus ja kohtuus. Tällä hetkellä stadilaisia vaivaa neljän ottelun tappioputki, joka ei ole ottanut katketakseen. Piristääkö kotiyleisö joukkueen perjantaina kovaan suoritukseen?

HIFK ei välttämättä ole ollut hirvittävän huono viime aikoina. Esimerkiksi keskiviikon 5–3-tappiossaan Jukureita vastaan Ville Peltosen miehistö olisi voinut latoa paikkojen puolesta vaikka tuplasti enemmän maaleja, mutta sisään ei tunnu menevän mistään. Tietyllä tapaa Kärpät painii saman ongelman kanssa, mutta sen paikkamäärä ei esimerkiksi kärkijoukkueita vastaan ole ollut läheskään HIFK:n tasolla.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
ETELÄ VS. POHJOINEN

Kuka nousee ratkaisijaksi perjantaina?
🎟️ Liput: ticketmaster.fi/event/hifk-kar…

#HIFK #Liiga

Kun otetaan tarkasteluun Kärppien ottelut Tapparaa, Ilvestä, HIFK:ta ja KalPaa vastaan, on oululaisryhmä saalistanut kuudessa matsissa ainoastaan kolme pistettä. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Lauri Marjamäen joukkue on lähinnä kelvollinen haastaja, joka kuitenkin häviää kaikkia pääasiallisia kilpakumppaneitaan vastaan.

Kärppien sentterikalusto ei ole erityisen laadukas. Esimerkiksi HIFK:lla ja Tapparalla on laatua keskikaistalla huomattavasti enemmän. Oulussa ratkaisuksi sentteripulaan on toistaiseksi keksitty Ville Koivusen peluuttaminen kärkiketun keskushyökkääjänä, mikä toimii osittain. Surkeasti esiintynyt Peter Tiivola puolestaan istuu katsomossa ja saanee piakkoin seuraa saamattomasta Connor Bunnamanista. Kärkisentteriksi kaavailtu kanadalainen on päässyt muutaman kerran ottelujen sisällä kokeilemaan laiturina – silloin homma toimii, mutta muuten ei edes sitä vähää.

Yksi kiinnostava vaihtoehto Marjamäelle voisi olla koko kauden parhaan kentällisen eli nelosvitjan hajottaminen, jotta joukkueen parasta sentteriä Arttu Hyryä voisi peluuttaa kärkiketjuissa. Mielenkiintoista on myös nähdä, mikä on NHL-statuksella tällä viikolla saapuneen, mutta kaukana todellisesta iskukunnostaan olevan Nick Ritchien rooli ja pelipaikka perjantaina. Oli miten oli, Kärpillä ei tunnu aseita kovimpia kilpailijoitaan vastaan olevan, joten HIFK kairannee melko helposti pisteet perjantaina. Lapulle otetaan kotivoittoa vähintään kahdella maalilla (HIFK -1,5).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Rekisteröidy ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Tasoitus – HIFK -1,5 kertoimella 2,83.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.