pe 01.03. klo 19:30

HIFK - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaataako “Kärppien Nikita Kutšerov” HIFK:n? Pohjoinen vastaan etelä ilmaiseksi MTV3-kanavalla!

Pohjoinen kohtaa etelän, kun Kärpät luistelee Nordikselle perjantai-illan ratoksi. Kyseessä on joukkueiden kauden viides keskinäinen kohtaaminen, eikä sekään vielä riitä – kuudes matsi on vuorossa heti lauantaina Raksilassa. HIFK on ollut valovoimainen viimeisimmissä kotiotteluissaan ja varsinkin puolustuspelaaminen on parantunut joukkueella hurjasti. Kärpille helmikuu oli vastaavasti erittäin vahva kuukausi, jonka aikana joukkue pelasi poikkeuksellisen paljon kotiotteluita.

*Kuka on Kärppien Nikita Kutšerov? Lue vihje ja nappaa lopun ohjeilla 25€ ilmaisveto niin se selviää samalla!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kaikki viittaa siihen, että perjantai-iltana on tiedossa huippulaadukas jääkiekkonäytelmä Suomen mittapuulla. Vastakkain on muhkeimpien pelimerkkien seuroihin luettava kaksikko, joka varsin poikkeuksellisesti suorittaa juuri nyt yhtäaikaisesti sillä tasolla kuin molemmilta sopii odottaa. Uhmapelaajat on jokseenkin eri mieltä yleisen kerroinasettelun suhteen, jossa vieraista leivotaan suurehkoa altavastaajaa.

*HIFK-Kärpät matsiin posketon 60.00 JÄTTIKERROIN – Lue lisää tästä! ⭐

Kuten sanottu, Kärpät on pelannut valtavan määrän kotiotteluita hiljattain: yhdeksästä viimeisimmästä matsista peräti seitsemän on ollut Raksilassa. Oululaisryhmä pohjoisimpana Liiga-seurana on luonnollisesti se, joka matkustaa eniten – ei välttämättä käytä eniten aikaa matkustamiseen, mutta matkakilometrejä syntyy eniten. Helsinkiin joukkue on lentänyt jo torstaina ja matsissa sopii odottaa virkeää vipellystä vierailta, koska se on saanut merkittävissä määrin latailla akkuja kotikulmillaan reilun kuukauden otannalla.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
📡 ”Sain juuri tiedon korvanappiini…”

…että huomiseen matsiin vapautui pieni erä lippuja myyntiin! Viimeiset flabat myydään nyt Ticketmasterissa.

HIFK-Kärpät pe 1.3. klo 19:30 #HIFK #Liiga

Ylivoimalla Kärpät on noussut lyhyessä ajassa sarjan parhaaksi (28,28%). Esimerkiksi HIFK:hon verrattuna vierailija on pelannut lähes erän verran vähemmän ylivoimaa, mutta silti tehnyt peräti 11 maalia HIFK:ta enemmän. Toki muistetaan, että Ville Peltosen miehistön alivoima on sarjan parasta, mutta Kärpät on kyykyttänyt ylivoimalla käytännössä kaikkia varteenotettavia vastustajiaan hiljattain ja ratkonut sen turvin isoja pisteitä. Isäntä on ollut keskinäisessä vertailussa jäähyherkempi joukkue.

Pelaajatilanne on molemmilla hyvä. HIFK:lla tietysti pitkäaikaispoissaolijat ovat sivussa, Kärpillä puolestaan Noel Gunler puuttuu ja ei tiettävästi ole edes Suomessa. Isäntien osalta tovin sivussa olleen Joonas Raskin pelikunto on pieni kysymysmerkki. Kannattaa muistaa, että matsi alkaa poikkeuksellisesti kello 19:30 ja se näytetään ilmaiseksi MTV3-kanavalla sekä Katsomo-suoratoistopalvelussa.

Kärppien lopulliseen voittoon luotetaan betseissä. Joukkue tulee matsiin varmasti hyvällä jalalla ja laittaa HIFK:n ahtaalle tasakentällisin – erikoistilanteissa Uhmapelaajat odottaa ratkaisuja, jotka avittavat reissulaiset vähintään jatkoajalle. Isäntien puolelta kannattaa seurata huippukautta pelaavaa puolustajaa Luke Martinia sekä mainion kevätvireen löytänyttä Joonas Nättistä. Kärpillä puolestaan supertehokkaan helmikuun rykäissyt ja vahvuuksiltaan Nikita Kutšerovia muistuttava Carolina Hurricanes -laina Ville Koivunen dominoi tällä hetkellä suurin piirtein samalla tasolla kuin Sebastian Aho viimeisellä kaudellaan Oulussa.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.