Liiga pe 11.03. klo 18:30

HIFK - Kärpät

Saako Kärpät revanssin? HIFK on vahva kotona, mutta ei se etu näin iso ole!

HIFK on ollut erinomaisessa vireessä, kun se on voittanut molemmat tähän saakka kuluvalla viikolla pelaamistaan otteluista. Joukkue on kuitenkin tehnyt voitokkaissa kamppailuissaan vain kaksi maalia per ottelu. Viime lauantaina isäntä kävi kylässä Raksilassa, joten tämä on jo toinen keskinäinen kohtaaminen viikossa. Ottaako Kärpät revanssin, vai löytääkö HIFK jälleen lisävaihteita koneestaan?

Kärpillä alkaa olla tukalat paikat sarjan keskikastissa, kun tie suoraan pudotuspelipaikkaan on todella tukossa. Jos oululaiset mielivät vielä kuuden joukkoon sijoittumisesta taistella, on joukkueen pakko napata Helsingissä voitto perjantaina. Toisin kuin maanantaina sekä tiistaina pelannut HIFK, vierailija on pelannut kuluvalla viikolla vasta yhden kamppailun, kun se hävisi Lahdessa niukasti Pelicansille jatkoajalla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Viime viikon lauantaina HIFK vieraili Oulussa ja joukkueet tarjoilivat varmasti yhden kauden viihdyttävimmistä otteluista. Marginaalit olivat todella pienet ja tilanne tuskin merkittävästi sen osalta muuttuu, vaikka pelipaikka vaihtuu Helsinkiin. Kärppien kertoimissa sen sijaan tapahtuu melkoinen muutos. Uusia poissaoloja ei vierailla ole – ainoa merkittävä ero viime viikon ottelun lähtökohtiin on kotiedun kääntyminen helsinkiläisille.

HIFK johtaa kauden keskinäisiä kohtaamisia voitoin 3–2, mutta Kärppien pelaaminen on parantunut huomattavasti valmentajavaihdoksen sekä tuoreiden hankintojen jälkeen. Etenkin puolustuspäässä joukkueen tekemisessä on nyt punainen lanka, jollaista ei aiemmin ollut. Kertoimissa isäntä on nostettu megasuosikiksi, mikä on hieman vaikeaa ymmärtää.

Ottelusta lienee tulossa jälleen pienten marginaalien taistelu, joka ratkeaa maalilla tai korkeintaan kahdella. Kärppien lopullisen voiton kerroin huitelee lähempänä kolmea kuin kahta, eikä kotiedulla missään tapauksessa ole näin suurta merkitystä. Myös erikoistilanteet voivat tasaisessa ottelussa nousta tärkeään rooliin – molemmat ovat niissä erinomaisia, mutta Kärpät koko sarjan paras. Uhmapelaajat uskoo, että vierailija hakee revanssin ja valinta otetaan jatkoaika sekä rankkarit mukaan lukien.

10 euroa pelirahaa