Liiga pe 03.03. klo 18:30

HIFK - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tulikuuma ilta Helsingissä! Paineistaako Kärpät tylysti petopaitaisen HIFK:n pisteiltä?

Kärpät avasi viikkonsa myrskyvaroituksella. Joukkue ei pelannut erityisen hyvin, mutta jätti siitä huolimatta Pelicansin täysin telineisiin Lahdessa. Maalivahtipelaamista on oululaisten osalta epäilty käytännössä läpi kauden aivan alusta saakka, mutta tällä hetkellä ne puheet voidaan suosiolla työntää romukoppaan. HIFK on supernousunsa jälkeen alkanut osoittaa osin syksyltä tuttuja ongelmia, mikä ei ole lainkaan hyvä merkki – ei etenkään, kun sillä on pudotuspeleihin matkaa enää viisi ottelua.

Vierailija on jäänyt pisteittä edellisissä seitsemässä ottelussaan ainoastaan kerran ja kuluva viikko käynnistyi 0–3-vierasvoitolla tärkeää kilpailijaa Pelicansia vastaan. Kärpät tavoittelee edelleen tiukasti kotietua puolivälieriin ja se on pitkälti 5–5-pelaamisen parantumisen ansiota. Lisäksi Leevi Meriläinen joukkueen maalilla on noussut todelliseksi sankariksi ja tällä hetkellä näyttää sille, että siirtorajalla hankittu Niclas Westerholm jää peliajan suhteen nuolemaan näppejään.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Lauri Marjamäen miehistön viisikkopelaaminen on tällä hetkellä todella vahvaa. HIFK:lla ei ole varaa jäädä hautomaan kiekkoa omiin tai noutaja tulee – esimerkiksi Lahdessa Kärpät painosti todella vahvasti ottelun alusta saakka eikä Pelicans päässyt karvauksen alta pois. On mielenkiintoista nähdä, mitä Ville Peltonen apujoukkoineen on avauspelaamiseen keksinyt – se on yksi helpon ratkaisun kautta ohitetuista ongelmakohdista, joka ei varmasti ole kevään kelvollisista otteista huolimatta kadonnut mihinkään.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kärppäotteluiden dynaamisimmat hetket tarjoaa BOLT! 🛠

Cody Kunykin eilinen 2-0 osuma oli KAU-NIS-TA katseltavaa! 😍😍

@BOLT_works

Liiga-videot: mtvuutiset.fi/liiga

#Kärpät #Liiga

Kärpät sai keskiviikkona Ville Leskisen pienen huilin jälkeen takaisin kokoonpanoonsa. Tiettävästi joukkue odottelee sekä Julius Junttilaa että Petter Emanuelssonia takaisin kokoonpanoonsa vielä runkosarjan puitteissa – Kasper Björkqvistin tilanteesta ei puolestaan tarkempaa tietoa ole. Maalivahti Joel Blomqvist on varmuudella sivussa. HIFK:n osalta sivussa ovat pitkään olleet puolustajat Jimi Salin ja Kasper Kotkansalo sekä hyökkääjä Miro Väänänen.

Tiukkaa ja tarkkaa vääntöä on Helsingissä luvassa. HIFK:n verkkoon on viime aikoina tehty luvattoman helppoja maaleja, joista osa tosin meni pienoisen maalivahtikadon piikkiin sekä Roope Taposen että Niilo Halosen ollessa viime viikolla yhtäaikaisesti telakalla. Nyt molemmat ovat kuitenkin päässeet pelikuntoon, mutta siitä huolimatta isäntä on hieman ailahdellut ja tuttuja ongelmia on ollut nähtävillä.

Ei lupaa helsinkiläisten kannalta hyvää, jos syksyn tehottomuus ja oman pään kiekolliset ongelmat tekevät comebackin pudotuspelien kynnyksellä. Ryövääkö Kärpät tylysti pisteet stadilaisten juhlaillassa? Tylyä HIFK:n erikoispeliasuilla varustetun erikoisiltaman kannalta, mutta vedonlyönti Kärpille kannattaa. Perjantain väännössä tuoksahtaa lopullinen vierasvoitto.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Kärpät), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Kärpät” 25€ panoksella ja voit voittaa 51€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.