ke 20.09. klo 18:30

HIFK - KooKoo

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KooKoolta surkea alku – tarjoaako HIFK kotiyleisön rahoille vastinetta?

Liigassa karkelot jatkuu keskiviikkona täyden kierroksen merkeissä ja tällä kerralla katseet käännetään Helsinkiin, jossa HIFK pääsee ensimmäistä kertaa pelaamaan kotiyleisön eteen. Vieraaksi saapuu KooKoo, jonka ensimmäinen viikko oli sanalla sanoen surkea. Tasoero on suuri ja KooKoon on tehtävä täyskäännös mikäli se haluaa edes haaveilla pisteistä aivan Liigan kirkkaimpaan kärkeen kuuluvaa HIFK:ta vastaan.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa peräti 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Isoin odotuksin kauteen lähtenyt HIFK pääsi heti ensimmäisellä viikolla testaamaan tasoaan kovatasoisia Tapparaa ja Lukkoa vastaan. Maalirikkaita otteluita oli tarjolla, kun Tapparaa vastaan tuli karvas tappio lukemin 3-4 ja Lukkoa vastaan HIFK nappasi lisäpisteen jatkoajalla lukemin 5-4. HIFK:n valtavaa tulivoimaa on päästy siis jo näkemään, mutta vastaavasti oman päädyn otteet ei täysin vakuuttanut. Tason nostoa voidaan kuitenkin odottaa nopealla aikataululla.

Spittin' Chiclets

@spittinchiclets
That’s a big brain line change 🧠

Olli Salon suojattien kausi lähti yskähdellen liikkeelle. Ensin KooKoo jäi täysin Jukureiden jalkoihin ja viikonlopun tuplapeleistä monien papereissa sarjan heikointa joukkuetta SaiPaa vastaan tarjolla oli vain kaksi pistettä. Alkuviikosta on saanut melkoiset puhuttelut olla tarjolla, jotta KooKoo pystyisi selvästi aikaisempia vastustajia kovempaa HIFK:ta haastamaan. On hyvä muistaa ettei KooKoo paperilla mikään rupusakki ole, mutta toistaiseksi joukkue on vielä ollut kesäterässä.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Tänään näin.

#Liiga

HIFK:n kohdalla puhutaan kotiyleisön edessä jättisuosikista ja vetovalinnaksi lähdetään hakemaan kotivoittoa vähintään kahden maalin erolla. Kerroin ei kuulosta korkealta, mutta perustasossa ero on jo suuri ja lisäksi kokoonpanorintamalla huolet osuu vieraiden suuntaan, kun ykköspakki Charle-Edouard D’Astousin lisäksi sivussa ovat Arttu Ilomäki, Emil Molin ja Toni Suuronen. HIFK menetti Leo Komarovin heti alkumetreillä, mutta hyökkäyspäästä isänniltä löytyy laatua vaikka muille jakaa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – HIFK -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.