pe 23.02. klo 19:30

HIFK - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko HIFK tällä hekellä sarjan paras? Tarkista itse, kun MTV3 näyttää matsin ilmaiseksi!

HIFK oli viime viikolla todella vakuuttava ja pelasi isossa kuvassa koko kauden laadukkaimmat ottelunsa. Tällä viikolla ryhmä ei vielä ole pelannut, joten se hyökkää perjantai-iltana KooKoon kimppuun tuoreella jalalla saatuaan keskittyä harjoitteluun. KooKoo majailee sarjassa yhdeksäntenä keskiviikkoisen Sport-voittonsa jälkeen ja ainakin tällä hetkellä pudotuspelipaikan kannalta vaikuttaa hyvälle.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Viime viikolla Ilveksen kotonaan maalein 3–0 voittanut ja vieraissa Jukureita 6–2-numeroin kyykyttänyt HIFK hyökkää erinomaisista asetelmista KooKoon kimppuun. Perjantain kamppailu on helsinkiläisille viikon ainoa, sairastuvalla merkittävistä pelaajista on pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi ainoastaan Joonas Rask ja otteet ovat viime aikoina herättäneet suuria lupauksia. Kun Pelicans ja HIFK eli stadilaisten ensi viikon vastustajat kohtaavat samana iltana Lahdessa, on Ville Peltosen miehistöllä erinomainen sauma kuroa kiinni kovimpia kilpailijoitaan. Ensi viikolla isäntä pelaa nimenomaan Pelicansia ja peräti kahdesti Kärppiä vastaan.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
8000 rikki jo!

Nordis täytyy huomiselle. Muista poikkeuksellinen alkamisaika klo 19:30. Huomiseen! 👋 #HIFK #Liiga

Jos HIFK pystyy jatkamaan siitä, mihin se jäi viime viikolla, jää piskuinen KooKoo auttamatta jalkoihin. Myös vierailija on toki voittanut neljä matsia viiden kamppailun otannalla, mutta vastustajat ovat olleet helsinkiläisiin verrattuna melko kevyttä kamaa. Kouvolan ylpeys tarvitsee kipeästi pisteitä, jotta se löytää itsensä runkosarjakauden päättyessä alemman pudotuspeliviivan yläpuolelta – panosta ei Nordiksen perjantai-illasta puutu.

Kotijoukkueen puolustaminen on parantunut selkeästi, kun katsotaan hieman taaksepäin. Tietysti pelaamisen pitääkin kehittyä, mutta tuntuu sille, että helsinkiläiset ovat ottaneet kenties suurimpia harppauksia koko Liigassa runkosarjakauden viimeisen kolmanneksen aikana. Peltosen HIFK on tällä hetkellä tasapainoinen joukkue, jossa ei alisuorittajia tunnu olevan. Ilari Melartin pudottua koko loppukaudeksi sivuun tapahtui kaksi asiaa: Jori Lehterä sai rintaansa kapteenin C-kirjaimen ja Trent Bourque hankittiin takalinjoille. Molemmat ”siirrot” vaikuttavat onnistuneen erinomaisesti.

Uhmapelaajat iskee lapulle kotivoittoa vähintään kahdella maalilla (HIFK -1,5). Tällä hetkellä HIFK on yksi sarjan parhaista joukkueista pelillisesti ja sen lähtökohdat otteluun ovat jokseenkin KooKoota paremmat. Perjantain ottelu on Hockey Night -kamppailu eli se näytetään ilmaiseksi MTV3-kanavalla.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.