Liiga la 24.09. klo 17:00

HIFK - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Lätkä-HIFK samaistumassa futis-HIFK:hon! Löytyykö pahasti hukkunut maalijyvä vieläkään?

Uhmapelaajat on avannut kauden HIFK-vastaisesti ja se on kannattanut. Ville Peltosen miehistölle on kehittynyt synkkä kolmen tappion putki, jonka aikana helsinkiläisten kustannuksella on päästy niistämään penni poikineen. Markkinan kestosuosikki saa vieraakseen KooKoon lauantaina, eikä tästäkään matsista voi povata läpihuutojuttua tähtirinnoille. Tätä menoa markkinan on jossain vaiheessa pakosti lempattava lellikkijoukkueensa, mutta tankataan nyt kerran vielä voidaan.

HIFK on ollut kolmessa edellisessä kamppailussaan äärimmäisen tehoton. Joukkue sai perjantaina kuonoon jopa SaiPalta, joten hiljalleen voi alkaa heittämään vertauksia HIFK-nimiseen jalkapallo-osastoon, joka on menossa Veikkausliigan puolella divariin. Kahdessa edellisessä matsissa Peltosen joukkue on sinänsä hallinnut kenttätapahtumia, mutta oma pää vuotaa, eikä maalijyvää tunnu löytyvän. SaiPaa vastaan maalille palasi heikon avausviikon jälkeen Niilo Halonen, mutta lauantaina torjuntavuorossa saattaa olla viime viikonloppuna Ilvestä vastaan pelannut Roope Taponen. Jo ennen kauden alkua helsinkiläisten maalivahtikaksikko sai runtua ja se on kenties koko sarjan heikoin.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

KooKoon veräjällä pelaa toista kauttaan loistava tšekkiläisvahti Nick Malik. Vasta 20-vuotiaan torjujan päästettyjen maalien keskiarvo oli viime kaudella alle kaksi, nollepelejä kirjattiin kuusi ja torjuntaprosentiksi muodostui lopulta sarjan parhaisiin lukeutunut 92,25%. Vaatisi ihmeitä, jotta Taponen saati Halonen tuon kaltaisiin lukemiin kautensa päättäisivät. KooKoolla on selvä etu maalivahtipelaamisen lisäksi myös tehokkuudessa, ainakin alkukauden lyhyellä otannalla peilattuna.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kyoceran uutisminuutissa viikon puheenaiheet 60 sekunnissa ⏱️

🏒 Kultatsubut
👏 Rajapyykki lähestyy
⛑️ Loukkaantumistilanne

#HIFK #Liiga

Kouvolan miehistö on heiluttanut reppua keskimäärin yli kolmesti per ottelu -keskiarvolla ja sarjan hännille ajautunut HIFK puolestaan vain kahdesti. Kun katsotaan koko kuvaa, on HIFK:lla ollut enemmän vaarallisia maalintekopaikkoja, joita se ei ole pystynyt hyödyntämään. Olli Salon joukkueesta vaarallisen tekee nimenomaan sen tehokkuus. Vaikka ryhmä ei HIFK:ta vastaan pääsisi kuin kouralliseen tekopaikkoja saattaa se erityisesti heikkoa maalivahtia vastaan onnistua äärimmäisen tehokkaasti.

Isäntä ei todella ole vakuuttanut ja vastustaja on lauantaina selvästi keskimääräistä ennakko-oletusta laadukkaampi. KooKoon laatutaso on noussut merkittävästi viime kaudesta, mutta HIFK:lla se on lähinnä pystynyt samana tai laskenut. Aivan kauden alla nähtiin keskinäinen kohtaaminen, jossa oranssimustapaidat ryöpyttivät 5–0-numeroin helsinkiläisiä. Aivan samanlaista teurastusta tuskin nähdään, mutta pelivalinnaksi maistuu mainiosti KooKoon lopullinen voitto.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Lopullinen voittaja – KooKoo” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 5,20 (2 x 2,60).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 520€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 260€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!