Liiga to 26.01. klo 18:30

HIFK - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelkkä suupala uudestisyntyneelle HIFK:lle! Valuuko KooKoo entistä lähemmäs tyhjennysmyyntiä?

Kovassa nosteessa oleva HIFK marssii takaisin kotiyleisönsä eteen torstaina, kun se kohtaa KooKoon. Isäntien palaset ovat viime aikoina loksahdelleet kohdilleen eikä tämän matsin osalta ole mitään perusteita kääntää peli-ideaa isäntiä vastaan. KooKoon sairastuvalla on porukkaa, kuten myös isännillä. Erottava tekijä on se, että helsinkiläisillä on kassassa painetta, jota on myös käytetty muutaman pelaajan pudottua sivuun.

HIFK:n kesken kauden tekemät hankinnat – tai hankinnat ylipäätään – ovat menneet perinteisesti reisille viime vuonna, mutta tällä sesongilla on nähty jopa iloisia yllätyksiä. Esimerkiksi Victor Berglund, joka saapui paikkaamaan puolustusta Kasper Kotkansalon loukkaannuttua on osoittautumassa oivaksi kiinnitykseksi. Christian Kåsastulilla on puolestaan ollut Ville Peltosen miehistön alakerrassa vaikeutensa, mutta joukkueen otteiden parantuessa myös norjalaishankinta on jämäköitynyt. Kotkansalon lisäksi puolustuspäästä on loukkaantuneena Otto Salin.

Hyökkäyspäästä HIFK:lla ovat sivussa Miro Väänänen sekä Sebastian Dyk. Kesken kauden joukkuetta on vahvistettu sekä Kristian Vesalaisella että kanadalaisella mailataiturilla Kevin Roylla. Ensin mainitun ura oli takaisin kasvattajaseuran riveihin saapuessa pahasti laskusuhdanteessa, mutta nyt näkyy jälleen valoa tunnelin päässä. Vesalainen on ollut tärkeä palanen stadilaisten heräämisessä.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Koko ammattilaisuransa Stadissa kiekkoillut Juha Jääskä saavutti eilisessä matsissa sadan tehopisteen merkkipaalun Liigan runkosarjassa (36+64=100). Cama, "Jäky"! #HIFK #Liiga

KooKoolla on niin ikään neljä pelaajaa sivussa kärkikorin hyökkääjästä Joose Antosesta lähtien. Muut poissaolijat ovat Toni Suuronen, Riku Tuomola sekä Saku Vesterinen. Kuten olettaa sopii, ei KooKoolla ole samanlaisia edellytyksiä hankkia pelaajia ja parantaa mahdollisuuksiaan taistelussa pudotuspelipaikasta. Nähdäänkö myös Kouvolassa tällä kaudella perinteiset tyhjennysmyynnit? Aika sen näyttää!

Joka tapauksessa KooKoo ei tällä hetkellä pysty ulosmittaamaan otteluissaan parastaan ja erityisesti Antosen poissaolo on ollut todella kova isku joukkueelle. Edellisessä ottelussaan joukkue hävisi numeroin 0–4 Ilvekselle ja lisää kylmää vettä lienee tulossa niskaan Helsingissä. HIFK voitti joukkueiden edellisen keskinäisen kohtaamisen marraskuussa 2–3-numeroin, mutta tällaisella itseluottamuksella operoivaa helsinkiläislaumaa Olli Salon miehistö ei vielä tällä kaudella ole kohdannut. Kotivoittoa napsitaan lapulle (1X2).

Betsaa HIFK:lle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – HIFK), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – HIFK” 25€ panoksella ja voit voittaa 42€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.