ke 15.09. klo 18:30

HIFK - Lukko

Pääsevätkö hyökkäyspään taitajat loistoonsa huippuottelussa?

Keskiviikon huippuottelussa hallitseva mestari Lukko saapuu HIFK:n vieraaksi. Molemmat joukkueet kuuluvat materiaalin osalta sarjan parhaimmistoon. Kaksikon välillä ei ole suurta tasoeroa, mutta kotietu antaa ennakkosuosikin viitan HIFK:lle. Vetojen osalta ideaa päästään hakemaan runsasmaalisuuden lisäksi myös Lukon kautta.

HIFK:n kausi alkoi JYPin vieraana tappiolla, mutta heti perään voittotili aukesi Pelicansin kustannuksella lukemin 3-6. JYPiä vastaan HIFK oli hallitseva osapuoli ja esimerkiksi maaliodottamat meni selvästi sen eduksi, mutta viimeistelyssä oli havaittavissa pientä ontumista ja myös vastustajan maalivahtityöskentelylle on annettava kunniaa. Pelicansia vastaan avainpelaajille saatiin onnistumisia, kun Olli Palola ja Alex Broadhurst kirjauttivat molemmat kolme tehopistettä. Viikonloppuna avainpelaajista sivussa olivat hyökkäyksestä Eetu Koivistoisen ja puolustuksesta Joonas Lyytinen ja ainakin Koivistoinen on todennäköisesti sivussa myös Lukkoa vastaan.

Jättikerroin 50.00 OG:n voitolle + 100 käteiskierrosta Book of Deadiin

Iske euron betsi OG:n voitolle NaVista – jos betsi osuu, saat 50 euroa taskuun!

Lisäksi saat lunastaa 100 käteiskierrosta Book of Deadiin.

OTA TUPLADIILI

Lukko puolestaan avasi kauden viime kauden finalistien kohtaamisessa TPS vastaan, joka päättyi TPS:n 5-3 voittoon. Kauden ensimmäinen kohtaaminen oli puolustuksen osalta melkoista hakemista ja maalipaikkoja aukesi molempiin päätyihin. Ässiä vastaan toisessa ottelussa alku ei varsinaisesti ollut pelillisesti dominoiva, mutta viimeistely toimi ja erätauolla lukemat olivat jo 3-0. Ottelun edetessä Lukko sai pelillisesti parempaa otetta ja toisessa erässä Ässät sai ainoastaan kolme laukausta kohti Lassi Lehtisen vartioimaa maalia. Uuteen viikkoon lähdettäessä vieraiden sairastuvalta löytyy ainoastaan puolustaja Thomas Gregoire.

Huippukamppailussa puolustus- ja maalivahtipeli tulee olemaan avainasemassa, mutta siitä huolimatta huippupaikoilta ei tulla välttymään. Molempien joukkueiden hyökkäyksestä löytyy runsaasti laatua ja ensimmäisten otteluiden perusteella vauhtia tuskin puuttuu tästäkään ottelusta. Lapulle valitaan yli 5 maalia varsinaisella peliajalla, joka palauttaa panoksen maalimäärän jäädessä tasan viiteen. Toisena kohteena lapulle ruksitaan Lukon lopullista voittoa pienellä panostuksella. Vaikka HIFK saisi Lyytisen mukaan kokoonpanoon, on Lukon kertoimissa hieman etua tarjolla.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %