ke 20.12. klo 18:30

HIFK - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK:n tuloskunto ei mairittele – nappaako Lukko toisen kovan päänahan peräkkäin?

Liigassa pelataan keskiviikkona yksi ottelu, kun Lukko matkaa Helsinkiin HIFK:n vieraaksi. Isännät lähtee kotikaukalossa varsin selvänä suosikkina liikenteeseen, mutta ei Lukko mikään helppo suupala ole. Kumpikin joukkueista pelasi myös tiistaina – HIFK jäi Pelicansin vieraana nollille häviten jatkoajalla ja Lukko puolestaan kaatoi kakkossijaa pitävän Ilveksen kotona lukemin 3-2.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

HIFK on vakiinnuttanut paikkansa Tampereen kaksikon takana kolmannella sijalla. Eroa takana tulevaan Lukkoon on neljä pistettä, mutta HIFK:lla on myös yksi matsi vähemmän pelattuna. Viimeisistä yhdeksästä ottelusta HIFK on hävinnyt peräti kuusi, mutta kolmesti se on onnistunut raapimaan pisteen. Keskiviikolle sopii odottaa todella nälkäistä poppoota, sillä nollille jääminen ei ole HIFK:lle mitään arkipäivää. Vähemmälle vastuulle jääneelle, mutta erinomaisesti esiintyneelle Niko Hoviselle voisi olla peräkkäiset startit tarjolla Roope Taposen oltua sivussa Lahdessa. Penkiltä löytyi Kiekko-Vantaasta lainalle hankittu Paavo Hölsä.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Pelicans voittaa jatkoajalla 1–0 ja vie lisäpisteen. Huomenna jatketaan Nordiksella. #HIFK #Liiga

Lukon vire on ollut viime aikoina vahva, vaikka se on myös joutunut taistelemaan CHL:n puolella. Pardubiceä vastaan irtosi jatkopaikka ja kotimaisessa sarjassa vahva tekeminen on jatkunut kahdella kotivoitolla JYPiä sekä Ilvestä vastaan. Keskiviikkona Lukko teki hyvää työtä pitäessään tulivoimaisen Ilveksen kurissa siitäkin huolimatta, että se joutui useamman kerran kuluttamaan jäähyboksia. Torjuntavastuu siirtynee Samuel Harveylle Daniel Lebedeffin oltua maalilla Ilvestä vastaan.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
LUKKO VOITTAA! 🔥

Tämän illan jännitysnäytelmä päättyy Lukon 3–2-voittoon, CAMA! 💛💙

#Lukko #Liiga

HIFK:n kohdalla viimeaikainen tulosvire ei kerro kaikkea joukkueen iskukyvystä, mutta nykyisillä kertoimilla kotivoiton pelaaminen ei maistu. Betsamigon tarjoamalla 2,60 kertoimella päästään ottamaan pieni napsu Lukon lopullista voittoa. Mikäli tili vielä puuttuu, tsekkaa alta ohjeet ja nappaa buukkeri listoille 25e ilmaisvedon kera!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.