Liiga ma 21.03. klo 18:30

HIFK - Lukko

Jokerit-vahvistukset vaeltelevat varjojen mailla! Lukko pyyhkii HIFK:lla lattiaa, jos laatua ei ala löytyä

HIFK ei ole liiemmin viime aikoina vakuuttanut ja se saa vielä taistella pitääkseen kiinni suorasta pudotuspelipaikasta. Viimeksi joukkue koki turpasaunan sensaatiojoukkueen Jukurien vieraana, eikä hiljattain ole ollut helppoa kotonakaan. Etenkin maalinteko on sakannut pahasti. Lukko on saanut puolestaan kokoonpanoaan parsittua hyvin kasaan ja vahva esiintyminen Tapparaa vastaan lauantaina lupailee hyvää runkosarjan pariin viimeiseen kamppailuun.

Lukolla piisaa Helsingissä panoksia, sillä joukkueella on edelleen mahdollisuudet jopa suoraan pudotuspelipaikkaan. Jos isännän kehnot esiintymiset jatkuvat, on se puolestaan vaarassa jäädä säälipleijareihin. HIFK on tehnyt viiden ottelun otannalla ainoastaan kahdeksan maalia ja voittoja on irronnut vain yksi. Ennen lauantain 4–0-tappiotaan Jukureille joukkue hävisi Ilvekselle ja jopa JYPille.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vieraiden avainpelaajat ovat palailleet kreivin aikaan kokoonpanoon ja joukkue on piristynyt selvästi sen jälkeen. Esimerkiksi maalivahdit ja tähtipuolustaja Vili Saarijärvi olivat tovin sivussa monen muun tärkeän palasen tavoin. Nyt joukkueen pelaajatilanne on kuitenkin hyvä ja Marko Virtanen saa marssittaa Lukon runkosarjan toiseksi viimeisessä kamppailussa kaukaloon lähes parhaan kokoonpanon.

Erityisesti viimeiset ratkaisut ovat olleet HIFK:lta todella laaduttomia hyökkäyspäässä. Viimeinen puristus pelaamisessa loistaa poissaolollaan. Edes uudet vahvistukset, kuten Jokereista saapuneet Iiro Pakarinen ja Teemu Turunen eivät ole pystyneet käännettä tekemään – kaksikko on vaellellut varjojen mailla muun joukkueen tavoin. Helsinkiläisjoukkue on hävinnyt pari edellistä kotiotteluaan ja tehnyt niissä vain kaksi maalia. Jos meininki varsinkin hyökkäyspäässä ei muutu, lisää tappioita on tulossa. Pelivalinnaksi otetaan, lopullinen vierasvoitto.

10 euroa pelirahaa