Liiga ke 24.01. klo 18:30

HIFK - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Antoine Morand saa Lukossa kunnolliset ketjukaverit! Kaataako mies HIFK:n toistamiseen viikossa?

Liigan ylempi keskikasti ja kärkipää ovat niin tasaisia, että Helsingissä on keskiviikkoillan kamppailussa jaossa todella isot pisteet. Lukko on ajautunut pieneen alamäkeen hävittyään upeiden taistelujen jälkeen todella niukasti paikan CHL-finaalissa Genève-Servetteä vastaan viime viikolla. Vieraiden onni on, että HIFK ei sen paremmin tällä hetkellä vakuuta.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Lukon huippuvire katosi kuin pieru saharaan sen jälkeen, kun joukkue taipui upeista esityksistä huolimatta CHL:n välierissä. Kyseisissä kamppailuissa Tomi Lämsän miehistö tarjoili isossa kuvassa parempaa lätkää kuin yhdeltäkään suomalaisjoukkueelta on tällä kaudella nähty. Genèvelle kärsimänsä 2–3-kotitappion jälkeen raumalaiset ovat kuitenkin kontanneet pahemman kerran Liiga-jäillä – ensin tuli Jukureilta kuokkaan kotona maalein 0–5 ja viime lauantaina TPS pyyhki raumalaisilla lattiaa maalein 4–1.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Antoine Morandin videortervehdys sinikeltaisille! 🔥

Welcome to Rauma, Antoine! 🫡

#Lukko #Liiga

HIFK ei ole ollut viime aikoina juurikaan paremmassa vireessä, eikä sen otteissa näy juurikaan tasaisuutta jatkuvia maalintekovaikeuksia lukuun ottamatta. Viime viikolla helsinkiläiset hävisivät jopa SaiPalle, olivat lähellä sulaa 5–1-johdon Ässiä vastaan 5–4-voittoon päättyneessä ottelussa ja taipuivat Ilvekselle maalein 3–1 Nokia Arenalla. Taaperrusta on ollut liikkeellä molemmissa leireissä!

Viime viikolla SaiPan paidassa HIFK:ta vahvasti kaatamassa ollut Antoine Morand on tuore Lukon mies, joka saattaa pelata jo keskiviikkona. Onko kanadalainen tarvittava piristysruiske Lämsän miehistöllä ja kaataako mies helsinkiläisjoukkueen jo toista kertaa lyhyessä ajassa? Ainakin ylivoimapelaamiseen sentteri tuo takuulla juonikkuutta ja hyökkäykseen kaivatun lisän, kun Gabriel Fontaine on loukkaantuneena. Fontainen lisäksi myös puolustaja Kalle Ervasti oli sivussa Turussa viikonloppuna.

Onko Lukko päässyt jo yli CHL-pettymyksestään? HIFK-ottelun luulisi sytyttävän ja kamppailussa on aihio herkullisen laadukkaaseen ja tasaiseen kiekkojännäriin. Vieraiden kertoimet vetävät puoleensa enemmän ja erityisen lohduttavaa Lämsän joukkojen kannalta on Morandin saaminen pikaisesti mukaan. Todennäköisesti kanadalainen debytoi heti ykkösketjussa laitureinaan Brayden Burke sekä Tuukka Tieksola. Mitä kaikkea Morand voikaan saada aikaan, kun myös ketjukaverit osaavat pelata jääkiekkoa! Pelivalinnaksi otetaan lopullinen vierasvoitto.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Lukko (voittaja sis. jatkoaika ja rankkarit) kertoimella 2,45.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.