Liiga pe 24.03. klo 18:30

HIFK - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kriittiset palikat pettävät! Onko tämä HIFK:n hyvyyttä vai pelkästään Lukon surkeuden luoma illuusio?

HIFK on enää voiton päässä välieräpaikasta ja nyt viimeistään on herättävä siihen, että joukkueella todella on mahdollisuus haastaa kovimmat mestarisuosikit. Yleensä mestaruuden voittaa vahvasti kauden aikana kehittynyt joukkue ja tämä pätee erinomaisesti helsinkiläisiin. Siinä missä Lukko on totaalisesti sulanut keväällä, HIFK on kuin eri joukkue verrattuna syksyyn.

Tällä hetkellä – siis kauden tärkeimmissä peleissä – Lukko on kuin varjo siitä, mitä se on parhaimmillaan kuluvalla sesongilla pystynyt tuottamaan hyökkäyssuuntaan. Edellisessä ottelussa raumalaiset kykenivät vihdoin viimeistelemään kolmesti, mutta omissa kolisi peräti viidesti. Trendi on kuitenkin ollut se, että kriittisellä kuukauden ajanjaksolla raumalaiset ovat vähiten maaleja koko sarjassa viimeistelleiden ryhmien joukossa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

HIFK on tässä sarjassa tehnyt peräti 11 maalia kolmessa ottelussa ja sen rinnalla Lukon lukema eli neljä maalia on karmea suoritus. Mikään ei enää pelasta Lukkoa ja syyskaudella varmaksi mitalikandidaatiksi laskettu Marko Virtasen ryhmä on sulanut pahemman kerran. Ei tietenkään voi ottaa HIFK:n alakerralta ja loistavalta maalivahdilta Roope Taposelta mitään pois, mutta tähän saakka tämä sarja on ollut kombinaatio HIFK:n tarpeeksi vahvaa kollektiivia ja Lukon surkeaa tehottomuutta.

Mikään ei puolla Lukon voittoa perjantaina. Joukkue on ollut tässä sarjassa täysin vastaantulijana ja sellaisena se säilynee loppuun saakka. Ainoa mahdollisuus voisi olla Artjom Zagidulinin unelmailta, mutta sarjan luotettavimpina pidettyihin kassareihin lukeutuva Lukko-maalivahti ei ole ollut HIFK-otteluissa edes lähellä parasta tasoaan. Stadilaiset etenevät puolivälieriin voitoin 4–0 ja seuraavan vastustajan on syytä ottaa tähtirinnat tosissaan. Lapulle lätkäistään suora kotivoitto, jolle saadaan kelvollinen kertsi.

Betsaa HIFK:lle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – HIFK), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – HIFK” 25€ panoksella ja voit voittaa 46€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.