ti 02.11. klo 18:30

HIFK - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK yliarvostettu? Pelicansin vaikeuksia liioitellaan

Liigan tiistain ottelukierroksen ainoa kamppailu käydään HIFK:n ja Pelicansin välillä. Helsinkiläisten kurssi on vahvassa nousussa, kun taas Pelicansin lento on ollut viime aikoina alavireistä. Odotamme matsista vähämaalista ja tasaväkistä vääntöä, mutta pidämme HIFK:ta pienenä ennakkosuosikkina. Kertoimissa puolestaan helsinkiläisiä pidetään ylivoimaisena ennakkosuosikkina. Mielestämme tässä on tarjolla hyvä riski-tuottosuhde. Pelivalintamme on, että Pelicans on ottelun lopullinen voittaja. Veto osuu, vaikka pussinokat veisivät voiton vasta jatkoajalla tai rankkareilla.

Viiden ottelun kuntopuntarilla mitattuna HIFK on Liigan viidenneksi vahvin joukkue. Pelicans tulee hieman perästä kahdeksannella sijalla. Helsinkiläisten vahvan vireen syynä on ollut erinomainen maalintekopeli. Liigan parhaasta hyökkäyksestä on viimeinkin saatu tehoja irti. Joukkue on nakuttanut viime aikoina keskimäärin 3,4 maalia ottelua kohden. Mutta onnistuuko se Pelicansia vastaan? Koko kauden otannalla Pelicans on ollut yksi parhaiten puolustavista joukkueista.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Pelicansin kohdalla ei tarvitse odottaa huonon trendin kääntymistä, mikä on aina riskaapelia. Trendi kääntyi jo viime ottelussa, kun Pelicans onnistui voittamaan kovavireisen Sportin vieraskaukalossa 3-1. Vaasalaisilla oli vieläpä lepoetupuolellaan, ja Pelicans oli istunut yötä myöten bussissa. Pussinokat näyttivät voitossa omia vahvuuksiaan, joiden avulla HIFK:n kaataminenkaan ei ole mitenkään ylitsepääsemätön tehtävä. Yksilötasolla on nostettava esiin Jiri Smejkal, joka on hitaan alkukauden jälkeen alkanut latomaan pisteitä kuin liukuhihnalta. Hän on nyt 12 ottelussa saanut aikaan tehot 7+5=12.

Onko Pelicans ennakkosuosikki HIFK:ta vastaan? Mielestämme ei vaan lievä altavastaaja. Onko yli kolmosen kerroin sopiva kuvaamaan joukkueiden välisiä voimasuhteita? Ei todellakaan. Siksi lyömme vetoa sen puolesta, että Pelicans voittaa ottelun viimeistään jatkoajalla tai rankkareilla.