to 21.03. klo 18:30

HIFK - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK täysin vastaantulijana! Komarovin sikailu poiki kakkua ja Pelicansin juhlille voi olla luvassa jatkoa

HIFK oli Lahdessa jopa yllättävän surkea. Vaikka helsinkiläisillä oli sarjan avauskamppailussa omat hetkensä hyökkäysalueella ja se pystyi pelaamaan kiekolla, ei varsinaista uhkaa lahtelaisten maalille saatu millään aikaiseksi. Jäähyboksia HIFK kulutti niin ikään reilusti enemmän Pelicansiin nähden, koska ottelun loppupuolella konkarihyökkääjä hölmöili itsensä pihalle.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Poikittaisella mailalla maassa maannutta Pelicans-pelaajaa hakannut Leo Komarov on määrätty tempustaan kolmen ottelun pelikieltoon, joten ainakaan hetkeen ei konkarihyökkääjää kehissä nähdä. Pelillisesti menetys ei järin suuri ole, mutta helsinkiläisten neloskentällinen on pelannut kelvollisesti yhteen ja nyt siitä jää yksi palanen sivuun. Käytännössä viimeistään Komarov henkilökohtaisella työnäytteellään luovutti avausmatsin lahtelaisille. “Pelicansin Komarov” eli Antti Tyrväinen loisti hieman toisella osa-alueella iskemällä kaksi täysosumaa.

Liiga

@smliiga
🚨 Antti Tyrväinen ja illan toinen! 🔥🔥

📺 @MTVUrheilu | #Liiga #PelicansFi

Jos HIFK aikoo voittaa edes yhden ottelun tässä sarjassa, on sen pystyttävä hyökkäämään vapautuneemmin. Ylivoimalla HIFK on ollut tällä kaudella nousujohteinen joukkue ja alivoimalla se on ollut selvästi lahtelaisia etevämpi. Avauskamppailussa Pelicans kuitenkin voitti erikoistilanteet, kuten myös kaiken muun.

Sarjasta ennakoitiin kenties tasaisinta kaikista puolivälieräväännöistä, mutta Pelicansin ylivoimaisuus avausmatsissa asetti odotukset jokseenkin uusiksi. Löytääkö HIFK runkosarjan lopussa väläyttelemäänsä rentoutta missään vaiheessa? Sarjan avausosassa kentällä oli yksi mestarikandidaatti, joka ei ollut Ville Peltosen joukkue. Uhmapelaajien valinta torstaille on lopullinen vierasvoitto, jolle tarjotaan mainio kerroin.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.