ti 26.03. klo 18:30

HIFK - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Pelikaani lensi turbiiniin! HIFK laski alleen ja Suomen Chicagossa pelataan tällä kaudella mitaleista

Pelicans on nolaamassa HIFK:n täydellisesti. On totaalisen mahdoton ajatus, että isäntä vielä nousisi taistelemaan jatkopaikasta. Stadilaiset ovat hävinneet Pelicansille kaikilla osa-alueilla – maalivahtipelaaminen noin 100–0 Lahteen ja selvästi pelikaanimiehistölle ovat menneet myös maalintekotehokkuus, luova hyökkäyspelaaminen ja oman keskustan puolustaminen.

*Tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet ja lunasta 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

HIFK pööpöilee todella syvissä vesissä kaikilla pelaamisen osa-alueilla, kun pelataan kauden tärkeimpiä otteluita. Tunnelma joukkueessa ei vaikuta erityisen rennolta, mikä näkyy kentällä puisena puurtamisena ja nyt joukkue on ajettu entistä ahtaammalle. Miljoonamiehistöllä on kotiyleisönsä edessä tulos tai ulos -asetelma.

Roope Taposen esitykset olivat parissa ensimmäisessä ottelussa hapuilevia ja Niko Hovinen pelasi Lahdessa kelvollisen ottelun lauantaina. On kiinnostavaa nähdä, luottaako Ville Peltonen kaikesta huolimatta Taposeen. Onko luonnetta valita ratkaisupeliin paremmin pelannut, vai kangistutaanko jälleen kaavoihin? Niklas Kokko on ollut lahtelaisten maalilla parhaimmillaan ilmiömäisen hyvä ja HIFK:n maalivahtikaksikko ei ole yltänyt samalle tasolle. Ei edes lähelle.

Runkosarjan loppupuolella myös Uhmapelaajat kehui usein helsinkiläisten parantunutta viisikkopuolustamista, mutta joko Pelicans on sekoittanut pakan täysin tai HIFK yksinkertaisesti paskoi lahkeeseen pudotuspelien alkaessa. Käytännössä kaikki lahtelaisten iskemät maalit – paria poikkeusta lukuun ottamatta – olisivat olleet edes kelvollisesti puolustettuina pelattavissa pois. Peltosen miehistöllä yksilötaitoa on vähintään yhtä paljon kuin Tommi Niemelän ryhmällä, mutta ero hyökkäyspäässä on ollut kuin yöllä ja päivällä. Kaikki kulminoituu puolustus- ja maalivahtipelaamiseen.

Maalin hinta Pelicansille on ollut tässä sarjassa selvästi halvempi kuin isännille. HIFK tekee ajoittain ja näennäisesti asioita kentällä, mutta näissä peleissä ei lokakuisen runkosarjaottelun suoritus riitä ja sellaisia stadilaisilta on nyt useampi nähty. Helsingissä lumet ovat pikkuhiljaa jo sulaneet, joten kesäloma voi alkaa. Hietsussa auringonottajia riittää pian jonoksi asti, kun Jokerit siellä jo odottelee. Lapulle lyödään Pelicansin lopullinen voitto.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.