la 30.03. klo 18:30

HIFK - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UP:n usko ei horju pastorin kevätvireen takia! Tiputtaako Pelicans altavastaajakiekkoon siirtyneen HIFK:n?

HIFK sinnittelee sarjassa mukana ja tällä hetkellä se on pitkälti läpi kauden joukkueen kakkosmaalivahtina operoineen herrasmiehen ansiota. Kun sarja oli ensimmäistä kertaa Pelicansille katkolla, lahtelaiset olivat Helsingissä vahvempia. Isäntien pelaaminen muuttui huomattavasti yksinkertaisemmaksi kertaheitolla ja – ihme kyllä – riisutummalla pelitavalla ja hyvän veskaripelaamisen avulla HIFK on nyt pari voittoa onnistunut haalimaan. Uhmapelaajien usko ei kuitenkaan horju, ei edes pastorin kevätvireen takia.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Pelicansilla on kolmas katkon paikkansa lauantaina, mutta sanooko kolmas kerta toden? Niklas Kokko ei ole täysin pystynyt pitämään yllä samaa upeaa tasoa, jolla aloitti sarjan. Omasta maalivahtipelaamisesta Pelicansin aikainen välieräpaikka ei kuitenkaan ole jäänyt kiinni, mutta HIFK:n Niko “Pappi” Hovisella on ollut tässä iso rooli. Tasaisen varmasti runkosarjassa hajanaisia otteluita torjunut ja aikanaan myös Pelicansissa pelannut konkarimaalivahti on ollut vuorenvarma.

Liiga

@smliiga
🧱 NOLLAPELI 🧱

Niko Hovinen torjuu kaikki 24 laukausta @HIFKHockey:n vierasryöstössä Lahdessa!

📸: Tomi Natri | #Liiga #HIFK

Lahtelaisten on keksittävä jotain ylivoimapelaamiseensa, sillä se osa-alue jää tällä hetkellä eniten kädenlämpöiseksi. Sen kaksisempaa ei toki Ville Pelosen joukkojen tekeminen ole ollut, mutta ratkaisun ja katkon avaimia punnittaessa ylivoimaonnistuminen tai kaksi voisi kantaa pitkälle lahtelaisittain. Olisiko kenties aika kokeilla löytää edes hieman viivapelotetta jotain kautta tai luoda edes pari simppeliä kuviota, joita toisteisesti voisi hakea? Tätä seurataan erityisellä mielenkiinnolla Helsingin ottelussa.

Tasakentällisin Pelicans on tässä ottelusarjassa ollut selvästi edellä koko kuvassa. Lahdessa torstaina joukkue ei kuitenkaan päässyt kovin helposti läpi Peltosen aiemmilta kausilta tutummasta äärimmilleen viritetystä keskialueen trapista, jota viljeltiin runsaasti. HIFK pelasi yksinkertaista eli laittoi kiekkoa kernaasti pois omalta alueelta lasin kautta ja pyrki välttämään puolustusalueen kiekonmenetyksiä, joista Pelicans esimerkiksi sarjan alkupuolella sai mahdollisuuksia.

Pelicans luottaa omaan sapluunaansa tiukasti ja lopulta se kantaa kaiken järjen mukaan hedelmää. Vaikka HIFK on saanut pari voittoa pelaamalla ylitsevuotavan varovasti, voiko se toimia enää? Kuten sanottu, Pelicans on ollut kaukalossa pelillisesti kuskin paikalla läpi sarjan ja siltä näyttää vahvasti myös tilastoissa. Uhmapelaajat uskoo, että sarja menee vihdoin poikki ja lopullinen vierasvoitto toimii pelivalintana. Isäntien alakerrasta on tippunut pelaajia Pelicansia vastaan. Kesken edellisen ottelun monitoimimies Iiro Pakarinen siirtyi puolustajaksi. Kokoonpanotilanne lauantaille on auki ja se kannattaa tsekata, kun tiedot tulevat.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.