Liiga ti 31.01. klo 18:30

HIFK - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hunajainen tarjous: nyt saat huippuvireisen HIFK:n voitolla rahasi nelinkertaisena takaisin!

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat HIFK:n voitolla (1X2) rahasi nelinkertaistettua.

HIFK on pelannut vuodenvaihteen jälkeen kymmenen ottelua, joista jokaisessa se on päässyt pisteille. Parannus suhteessa syksyyn on ollut hurja paitsi tuloksellisesti myös pelillisesti. Jos stadilaisten tulostahti säilyy tällaisena, on joukkueelle vielä kaikki mahdollista. Pelicansin kurssi on puolestaan kääntynyt toiseen suuntaan ja erityisesti syksyllä nähty hulppea viimeistely on loistanut viime aikoina poissaolollaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Pelicans on voittanut yhdeksän ottelun otannalla ainoastaan KooKoon sekä JYPin ja kerännyt voittojensa turvin kuusi pistettä. Varsinaisella peliajalla joukkue on kärsinyt tällä otannalla seitsemän tappiota ja yhteensä tehtyjä maaleja on keskimäärin noin 1,8 per ottelu. Suhteessa syksyyn lukema on surkea, mutta maalipaikkojen määrä ei ole merkittävästi vähentynyt.

Pussinokat ovat tällä kaudella parhaimmillaan viimeistelleet käytännössä kaikista vaarallisista tekopaikoistaan eli jopa liian tehokkaasti suhteessa odotuksiin. Siinä mielessä alkuvuoden trendin ja maalintekotehokkuuden selkeähkön putoamisen ei voi sanoa tulleen yllätyksenä. Itse asiassa HIFK ja Pelicans ovat alkuvuoden osalta ehkä selkeimmät vastakohdat koko sarjassa – vierailija on syöksykierteessä ja helsinkiläisiä ei vaikuta pysäyttävän mikään.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Tällä viikolla haastetaan kärkinelikon jengejä. #HIFK #Liiga

Isäntien poissaolotilanteessa ei ole muutoksia. Puolustajat Otto Salin ja Kasper Kotkansalo sekä hyökkääjät Sebastian Dyk ja Miro Väänänen jatkavat sairastuvalla. Paikkaajiksi hankituista pelaajista esimerkiksi Victor Berglund on ollut alakerrassa erinomainen ja tuonut erityisesti avauspelaamiseen huomattavasti lisälaatua. Tuorein vahvistus, kanadalainen Kevin Roy on väläytellyt ja parantanut tekemistään ottelu ottelulta. Kuudessa ottelussa taitava mailankäsittelijä on saalistanut neljä syöttöpistettä.

HIFK on voittanut tammikuussa Pelicansin jo kertaalleen Lahdessa. Tuolloin helsinkiläisten merkittävästi parantunut ylivoimapelaaminen oli loistavaa ja joukkue latoi peräti kolme häkkiä erikoistilanteista lopulta 4–5-voittoon päättyneessä ottelussa. Pelicansille tuollaiset neljän maalin illat ovat olleet todella harvinaisia ja tammikuun jälkimmäisellä puoliskolla ne ovat loistaneet täysin poissaolollaan. Nordenskiöldinkadun tiistai-illassa nähtäneen suvereeni kotivoitto ja HIFK:n voitto (1X2) kelpaa naulata lapulle reilulla panostuksella.

Älä missaa tätä huippudiiliä!

HIFK:n kotivoitolle on kirjoitushetkellä tarjolla monenlaisia kertoimia ja tässä kannattaa olla tarkkana. Markkinoiden parhaan kertsin tarjoaa Mobilebet, jonka laadukkaan tervetulobonuksen avulla otat kaiken lisäksi voitot tuplana! Kerroin laskee erittäin suurella todennäköisyydellä matsin lähestyessä, joten nopeat syövät hitaat.

Ota voitot tuplana näin:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta haluamasi summa (10–100€) ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa rahoilla “1X2 – HIFK” kertoimella 1,95.
4. Jos HIFK voittaa, saat rahasi takaisin noin nelinkertaisena!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.