Liiga pe 17.02. klo 18:30

HIFK - SaiPa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK tarjoaa kotiyleisön edessä viihdettä koko rahalla! Voittaako SaiPa enää tällä kaudella?

Perjantaina SaiPa joutuu jälleen mankeliin, kun tällä kerralla Liigan heittopussin matka käy HIFK:n vieraaksi. SaiPan tekemisestä on jo tovin ollut kaikki into poissa ja tällä hetkellä toiveissa on vain saada peliaikaa nuoremmille pelaajille. HIFK:lla on tappioiden jäljiltä varmasti motivaatio kohdallaan, joten SaiPalle on jälleen luvassa pitkä ilta riepoteltavana.

HIFK:n komea, peräti 16 ottelun mittainen pisteputki tuli edellisenä perjantaina päätökseen, kun KalPa oli lopulta vahvempi lukemin 3-2. Samoissa lukemissa HIFK joutui tyytymään toiseen peräkkäiseen tappioon viikon aloittaneessa ottelussa Tampereella, kun Ilves nappasi täydet pisteet. Kyseisistä tappioista ei vielä sen enempää kannata huolestua ja nyt isännillä on täydellinen paikka päästä takaisin voittojen tielle. HIFK pyyhkii SaiPalla lattiaa jokaisella osa-alueella, mutta ennen kaikkea kotijoukkueen puolustus yhdessä maalivahtiosaston kanssa on täysin eri luokkaa vierailijoihin verrattuna.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kyoceran uutisminuutissa viikon puheenaiheet 60 sekunnissa ⏱️

🔴 Stadilainen naisurheilupäivä
🇸🇪 Välkommen, Tom
⛑️ Loukkaantumistilanne

#HIFK #Liiga

SaiPan onneksi kausi alkaa vihdoin lähestyä loppua. Tappioputki on jo naurettavan pitkä, kun peräti 13 kertaa peräkkäin SaiPa on poistunut kaukalosta tappion kanssa. Viimeisimpänä vieraat joutui Tapparan murskaamaksi tylysti lukemin 8-0. Vieraissa tappiojakso on seitsemän ottelun mittainen ja kyseisellä otannalla SaiPan verkkoa on heilutettu hurjat 35 kertaa. Tällä hetkellä ykköstorjujan viittaa kantaa Jere Huhtamaa, jolle saappaat on vielä liian suuret eikä kenttäpelaajilta tule valitettavasti pienintäkään tukea.

Tietyllä tapaa SaiPan tasoista joukkuetta vastaan ohipelin vaara on monesti olemassa, mutta HIFK:lla on muutama tiukka tappio alla ja se on toden teolla taistelemassa vielä suorasta pudotuspelipaikasta, joten kotiyleisön edessä isäntien voidaan odottaa tulevan melkoisella raivolla matsiin. SaiPan rosteri ei tällä hetkellä Liigan tasolle kuulu ja lapulle otetaan tylysti HIFK:n voittoa -3,0 maalin tasoituksella – tasan kolmen maalin voitolla panos palautuu.