Liiga ke 25.10. klo 18:30

HIFK - SaiPa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjajumbo taas ongelmissa – HIFK matkaa leikitelleen voittoon!

Keskiviikkona Liiga-kierroksen lähtökohtaisesti yksipuolisin ottelu käydään Helsingissä, jossa HIFK saa vastaansa SaiPan. Joukkueet löytyy rankingeista vastakkaisista päädyistä eikä SaiPalle voi luvata muuta kuin todella tuskallista iltapuhdetta. HIFK on toki kauden mittaan menettänyt pisteitä tasaisissa otteluissa, mutta tästä ottelusta jo yksi piste SaiPalle olisi melkoinen yllätys.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 50‚ā¨ ilmaisveto!

HIFK l√∂ytyy sarjasta 2. sijalta yhdeks√§n pisteen erolla Tapparaan. Pelillinen taso on ollut isossa kuvassa hyv√§ eik√§ pelaajiston laatu ole j√§√§nyt huomaamatta ‚Äď onnistumisia on n√§hty niin maalivahtiosastolla, kuin my√∂s viimeistelyn kohdalla. Koko kauden mittapuulla ylivoimapeli on ollut HIFK:lla ainoastaan hieman SaiPaa vahvempaa, mutta vieraiden sarjan heikoin alivoima k√§√§nt√§√§ erikoistilanteissa vaakakupin vahvasti HIFK:n suuntaan.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Joonas Raskin 1‚É£0‚É£0‚É£. maali Liigassa on komea!

ūüďĹÔłŹ: @MTVUrheilu #HIFK #Liiga

SaiPa esiintyi tietyllä tapaa pirteästi kauden ensimmäisissä otteluissa, mutta sen jälkeen taso on pudonnut odotetusti aivan sarjan hännille. Sarjan heikoimman joukkueen tittelistä ei oikeastaan edes käydä tällä hetkellä kamppailua, vaan SaiPa on ehtinyt jäämään jo selvästi viimeiseksi. Kotiyleisön edessä toki muutamia yllätyksiä on nähty ja esimerkiksi nyt alla on 3-1 voitto TPS:stä. Siinäkin ottelussa SaiPa tosin jäi maaliodottamissa kakkoseksi ja harvoin vieraat pystyy otteluita hallitsemaan.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
SaiPan 3-1 maalin nautiskelee Adam Helewka.

#SaiPa #Liiga #Lappeenranta

HIFK:n kohdalla ainoastaan heikko asenne voi tulla voiton tielle. Pelaajistossa tasoero on valtava oikeastaan jokaisella pelipaikalla eikä vierailla pitäisi olla mitään asiaa pisteille. Lapulle otetaan HIFK:n yli 3,5 maalia varsinaisella peliajalla. Tulevia pelejä ajatellen HIFK:n kierrätys esimerkiksi maalivahtiosastolla on mahdollista, mutta toisaalta kyseessä on vasta viikon ensimmäinen matsi ja Niko Hovinen on käyttänyt vähäiset minuuttinsa loistavasti, joten todennäköisesti isännät matkaa selvänumeroiseen voittoon.

Lunasta jopa 50‚ā¨ ilmaisveto ilman kierr√§tyst√§!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50‚ā¨ ilmaisvedon ilman kierr√§tysvaatimuksia, pieni√§ pr√§nttej√§ tai s√§hl√§√§mist√§.

Peessaa Uhmapelaajien vihjett√§ 10-50‚ā¨ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry T√ĄST√Ą ComeOnille
2. Talleta 10 ‚Äď 50 ‚ā¨ ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50‚ā¨ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Joukkueen maalit ‚Äď HIFK yli 3,5(60min) kertoimella 1,84.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.