Liiga ke 28.09. klo 18:30

HIFK - Sport

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK:lla järkyttävä maalinteko-ongelma! Häviääkö joukkue toistamiseen entiselle Mestis-komeetalle?

HIFK yrittää kääntää surkeaa kurssiaan seuraavana Sportia vastaan. Kotkapaidoilla ei tosin ole kulkenut juuri isäntiä paremmin, mutta se katkaisi tappioputkensa edellisessä matsissaan makoisalla voitolla KalPaa vastaan. Ville Peltosen miehistölle maalinteko on ollut todella karvasta kalkkia ja kauden avauksen jälkeen punanutut ovat hävinneet kaikki ottelunsa.

Neljän ottelun tappioputkessa ja sarjajumbona tarpova HIFK ei vakuuta alkuunkaan. Joukkue pystyy toki hallitsemaan kiekkoa ja matseja, mutta tuloksenteko-osastolla on ollut kuivaa. Kun viimeistelyprosentit pyörivät keskimäärin viiden hujakoilla, ei tulosten jääminen piippuun ole ihme. Edellisessä ottelussaan viime lauantaina joukkue hävisi KooKoolle peräti numeroin 1–5, mitä edelsi vierastappio SaiPalle. Voisiko jopa Sport hakea pinnat Nordenskiöldinkadulta?

Sportilla ja HIFK:lla on alkukauden osalta melko paljon yhteistä. Toki Sport on viime perjantaisen voittonsa myötä napannut enemmän pisteitä, mutta maalinteko on sakannut myös kotkapaidoilla. Risto Dufvan miehistö on kyennyt viidessä ottelussa laittamaan limpun ainoastaan kahdeksan kertaa vastustajan maaliin. Ainakin Niko Hovinen, Jens Lööke, Erik Riska sekä Mikko Salmio jatkavat sivussa vierailta.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Sport lähtee tänään kolmen ottelun Suomen kiertueelle. 🦅❤️
🏒 ke 28.9. HIFK - Sport
🏒 pe 30.9. KalPa - Sport
🏒 la 1.10. Jukurit - Sport

🎶Minkä yhden albumin ottaisit mukaan matkamusaksi?

Kaikki ottelut suorana: cmore.fi/liiga

#VaasanSport #Liiga #VaasaVasa

HIFK:n kokoonpanosta Olli Palola oli sivussa KooKoo-ottelussa, mutta lienee pelikunnossa. Sen sijaan maalivahtikysymys on mielenkintoinen. Niilo Halonen jatkoi rimanalituksia viime viikolla – toki muun joukkueen suosiollisella avustuksella. Paljon parjatun 24-vuotiaan torjuntaprosentti toistaiseksi on 82,54%. Toinen maalivahti Roope Taponen puolestaan on pelannut yhdessä ottelussa torjuntavarmuudella 80%. On selvää, että maalivahtien orastava epävarmuus heijastelee myös kentälle.

Sport kaatoi edellisessä matsissaan KalPan 2–1-kotivoitossa ja sillä on ehdottomasti saumaa horjuttaa HIFK:ta, jonka peliesitykset ovat olleet kyseenalaisia. Rasmus Reijola on vieraiden maalilla omiaan vesittämään isäntien viimeistely-yrityksiä ja etenkin maalivahtipelaamisessa vaasalaisilla on etu. Uhmapelaajat jatkaa alkukaudelta tutulla ja mukavasti toimineella linjalla eli betsit helsinkiläisiä vastaan – Sportin lopullinen voitto otetaan kupongille.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Lopullinen voittaja – Sport” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 5,40 (2 x 2,70).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 540€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 270€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!