la 01.04. klo 17:00

HIFK - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tapparalle ensimmäinen kiinnitys – HIFK oli lähellä, mutta kuinka hyvin kirvelevä tappio on saatu nollattua?

Liigassa välierät iskettiin perjantaina tulille ja heti perään lauantaina mennään taas. HIFK:n ja Tapparan välisessä avausottelussa viihdearvo oli odotetun korkealla ja heti päästiin takomaan todella pitkän kaavan kautta, kunnes lopulta ratkaisu saatiin toisessa jatkoerässä. Tappara otti ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan ja Uhmapelaajat pääsi lunastamaan vähämaalisuuden muodossa.

Ensimmäinen matsi oli HIFK:n paras sauma iskeä ja yllättää mestarisuosikki, mutta aivan se ei siinä onnistunut. Tappio tuli vieläpä todella kirvelevällä tavalla, sillä HIFK pääsi kahteen otteeseen johtoasemaan ja kaiken lisäksi Tapparan 2-2 tasoitus tuli varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Petteri Puhakan toimesta. HIFK:n leiristä Iiro Pakarinen iski jo pudotuspelikevään viidennen maalin ja tolppien välissä Roope Taponen oli vahva, mutta lopulta ajassa 93:49 Veli-Matti Savinainen viimeisteli voittomaalin maalinedustalta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
🚨 JATKOERÄMAALI VELI-MATTI SAVINAINEEEEEN!!!! TAPPARA VOITTAA 2–3 (2. JE)!!! 🔥

#Tappara #Liiga

HIFK tosiaan saa avata sarjan poikkeuksellisesti kahdella kotiottelulla ja perjantain tappion myötä isännät on tässä kohtaa jo lähes pakkovoiton edessä. Tarvittaessa seuraavat kolme matsia pelataan Tampereella ja mikäli Tappara pääsee 2-0 tilanteesta kotiyleisön eteen, voidaan sarja taputella pakettiin jo hyvinkin nopeasti. Vaikka perjantaina oli tarjolla pienen marginaalin matsi, on Tappara vieraissakin selvä suosikki ja kotona etu alkaa olemaan jo todella suuri.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
💬 "Meillä oli paikkamme ottaa tämä kiinnitys. Huomenna laitetaan kiekko pussiin paremmalla prosentilla."

Matsin jälkeisessä postgame-haastattelussa hyökkääjä Leevi Teissala ➡️ hifk.fi/liiga/2023/lee…

#HIFK #Liiga

Vähämaalisuus toimi ensimmäisen matsin vetoideana ja samalla linjalla jatketaan, mutta nyt otetaan testiin alle 1,0 maalia ensimmäiseen erään. Maaliton tulos tuo osuman ja yhdellä osumalla saadaan panos takaisin. Maalivahtipeli oli perjantaina kohdallaan ja vaikka molemmilla joukkueilla on laittaa ylivoimalle runsaasti tulivoimaa, oli kummankin joukkueen alivoima hyvässä tikissä avausottelussa. Nähtäväksi jää millaisen tempon joukkueet saa päälle – vaikka ennen perjantaita molemmilla joukkueilla oli taukoa alla, painaa maratonottelu varmasti jonkin verran jaloissa.