Liiga pe 14.01. klo 17:00

HIFK - Tappara

No nyt on muhkea kerroin! Näkyykö HIFK:n pelaamattomuus kärkikamppailussa Tapparaa vastaan?

Helsingissä pelataan perjantaina todellinen huippukamppailu, kun torstaina voittoputkensa jo yhdeksän ottelun mittaiseksi jatkanut Tappara vierailee Nordenskiöldinkadulla. HIFK:lla on ollut kotonaan poikkeuksellisia vaikeuksia viime aikoina, eikä se ole aivan Tapparan tasolle päässyt. Kutkuttavista asetelmista lähdetään sarjan kakkosen ja kolmosen kohtaamiseen.

HIFK:n edellinen kamppailu oli edellisen viikon torstaina, joten on pieni kysymysmerkki, millaisella tuntumalla joukkue otteluun tulee. Kirvesrinnat hakivat eilen Lappeenrannasta täyden pistepotin matkaan 3–4-vierasvoitolla, vaikka SaiPa meinasikin loppua kohden näyttää hauista nousemalla vain maalin päähän oltuaan jo 0–4-tappioasemassa. Tappara suoriutui kuitenkin rutiinilla, joka on korkealla tasolla. Jussi Tapolan miehistö ei ole hävinnyt otteluakaan sitten joulukuun alun ja vain kahdesti se on voittokulkunsa aikana jäänyt ilman täyttä pistepottia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Erikoistilanteista ylivoimalla HIFK on ollut hieman Tapparaa etevämpi, mutta alivoimapelaamisessa Tapolan suojatit vetävät tilastollisesti pidemmän korren. Tuloksellista kokonaisuutta tarkastellessa lähtökohdat ovat niin ikään todella tasaiset – HIFK on kerännyt 11 pistettä, kun Tapparalla niitä on kasassa 13 kappaletta.

Isännillä Joonas Lyytinen sekä Sam Jardine ovat yhä telakalla, mutta vierailla ei pitäisi kummempia poissaoloja olla. Kuten todettu, isäntä ei ole hetkeen pelannut ja se tuo omanlaisensa mausteen kehiin. Tämä kamppailu – jos mikä – on sellainen, jossa tasapeli tuoksahtaa todella mahdolliselle tulokselle. Ristille saadaan makoisasti yli nelinkertainen palautus, jota haetaan maltillisella panostuksella.

10 euroa pelirahaa