to 14.10. klo 18:30

HIFK - Tappara

Ainoastaan SaiPa on ollut yhtä huono kuin HIFK viime aikoina!

Surkeaan vireeseen ajautunut HIFK isännöi torstaina niin ikään heikohkosti Liigassa esiintynyttä, mutta orastavasti nousujohteista Tapparaa. Molemmat joukkueet pelasivat myös CHL:ää tällä viikolla, tosin vähän erilaisin tuloksin. Kirvesrinnat jyräsi oman lohkonsa voittoon, kun helsinkiläiset puolestaan jäivät kokonaan ulos pudotuspeleistä. Isäntien erikoistilannepelaaminen on surkealla tasolla, eikä se ole kotiotteluissaankaan viime aikoina vakuuttanut.

HIFK on päästänyt edellisissä viidessä ottelussaan 16 maalia omiin, tehnyt ainoastaan 12 osumaa ja kerännyt kolme pistettä. Joukkue on kuntotarkastelussa koko sarjan huonoin joukkue yhdessä SaiPan kanssa. Kun katsotaan helsinkiläisten kaikkia otteluita CHL-väännöt mukaan lukien, joukkueella on yksi voitto edellisissä seitsemässä ottelussa. HIFK on sarjan neljänneksi huonoin kotijoukkue seitsemällä keräämällään pisteellä.

Betsaa 1‚ā¨ Coloradolle ‚Äď saat 30‚ā¨ ilmaisvedon jos Arizona kaatuu

Iske sunnuntain matsiin euron paukku Coloradon voitolle ‚Äď jos hurrikaani pyyhkii p√∂yd√§n, saat 30 euron ilmaisvedon!

‚ėĚÔłŹLis√§ksi saat ensitalletuksesi tuplana!

OTA T√ĄST√Ą

Tapparallakaan ei ole kulkenut kotona, mutta vieraissa se on sarjan kolmanneksi paras. Jussi Tapolan miehist√∂ on iskenyt kuudessa vierasottelussaan per√§ti 20 maalia ja ker√§nnyt kymmenen pistett√§. Maalim√§√§r√§√§n toki vaikuttaa, ett√§ joukkue voitti Jukurit viime viikonloppuna Mikkeliss√§ 2‚Äď8-tuloksella.

CHL:ss√§ Tappara pelasi todella vakuuttavan kotikamppailun tiistaina ja voitti kovan ruotsalaisjoukkueen Skellefte√•n 4‚Äď2. Samalla joukkue sinet√∂i CHL-alkulohkonsa voiton ‚Äď taakse j√§iv√§t ruotsalaisten lis√§ksi Lugano sek√§ Eisb√§ren Berlin. HIFK puolestaan j√§i t√§m√§n ja edellisviikon Fr√∂lunda-tappiodensa vuoksi kokonaan ulos CHL-pudotuspeleist√§. Fr√∂lundan lis√§ksi my√∂s Z√ľrich Lions oli sit√§ etev√§mpi alkulohkossa.

Isäntien ylivoimaprosentti Liiga-jäillä on karmaiseva 10,26%, mikä on käsittämättömän surkea suoritus joukkueelta, jonka pitäisi olla täynnä sarjan laadukkaimpia pelaajia. Alivoimakaan ei ole häikäisevällä tasolla, vaikka se ei olekaan hätkähdyttävän huonoa. Tappara on parantanut erikoistilannepelaamistaan kauden edetessä ja esimerkiksi murskavoitossaan Jukureita vastaan se onnistui kahdesti ylivoimalla.

Tappara on jostain syystä asetettu otteluun lähdettäessä hienoisaksi altavastaajaksi, mitä sopii ihmetellä. HIFK:n esitykset eivät vakuuta lainkaan ja pelivalinnaksi nostetaankin lopullinen vierasvoitto. Skellefteå-kamppailu oli Tapparalta todella tasokasta tekemistä, joten sillä on nyt allaan kaksi erinomaista ottelusuoritusta. Joko diesel-kone yskähtelee käyntiin?

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %

Kertoimet ottelulleHIFK Helsinki - Tappara Tampere14.10.2021