la 27.01. klo 15:00

HIFK - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Saamaton Tappara Nordikselle väsyneenä! Rokottaako HIFK vihdoin kunnolla maalipaikoistaan?

HIFK isännöi Tapparaa, jonka kurssi on kääntynyt hiljattain jyrkkään laskuun. Lauantaina vierailija on erityisen haasteen edessä, sillä se pelasi vielä perjantai-iltana kovan panoksen vaatineessa paikalliskamppailussa Ilvestä vastaan. Nordenskiöldinkadulla tuleva ottelu käynnistyy jo kolmelta iltapäivällä, joten liikaa ei Tapparalle huilia ole tarjolla. Isäntä puolestaan pelasi viimeksi torstaina.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Jos ei ole Tapparalla kulkenut, pätee sama myös Ville Peltosen luotsaamaan HIFK:hon. Molemmat joukkueet ovat tuskailleet maalien tekemisen kanssa, mutta tähän johtaneissa syissä on suuri ero. HIFK on ollut ainoastaan tehoton, mutta Tappara sen lisäksi saamaton. Kirvesrintojen kokoonpanosta puuttuivat perjantaina esimerkiksi Nicholas Baptiste sekä Petri Kontiola.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Puolustaja Otto Salinin sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

HIFK ja puolustaja Otto Salin ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskevan pelaajasopimuksen. 19-vuotias puolustaja on tällä kaudella pelannut HIFK:n paidassa 29 ottelua tehopistein 0+6=6. Salin on Los Angeles Kingsin…

Löytääkö HIFK kadonneen tehokkuutensa? Se on avainasemassa lauantaina. Ennakkoasetelmat lepoetuineen lupaavat isännille hyvää, mutta ilman maaleja ei tietenkään voi voittaa. Positiivista stadilaisten kannalta on, että maalipaikat eivät ole isossa kuvassa kadonneet minnekään – pitäisi vain lyödä limppua verkkoon tehokkaammin. Torstain 3–1-tappio TPS:ää vastaan oli toki poikkeus, sillä HIFK:n hyökkääminen oli hämmästyttävän huonoa.

Peltonen kierrätti Turussa kokoonpanoaan ja esimerkiksi Leo Komarov, Joni Ikonen sekä Petteri Lindbohm ja Valtteri Kakkonen olivat sivussa. Tiettävästi kaksi jälkimmäistä kärsivät pienistä kolhuista, mutta isommista loukkaantumisista ei ole kysymys. Aaron Kiviharju puolestaan on pitkäaikaisloukkaantuneena yhä sivussa. Kumpikaan joukkueista ei erityisemmin hyödy vastapuolen poissaoloista. Pelivalinnaksi otetaan HIFK:n voitto (1X2), jolle saadaan edelleen kelvollinen palautus.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella HIFK (1X2) kertoimella 2,14.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.