Liiga ti 29.03. klo 18:30

HIFK - TPS

Tiukka meininki jatkuu Nordiksella!

TPS näytti puolivälierien ensimmäisessä ottelussa HIFK:ta vastaan olevansa enemmän kuin valmis näihin karkeloihin. Turkulaiset antoivat piutpaut sille, että HIFK on rosteriltaan tällä hetkellä aivan julmetun vahva. Niinpä stadilaiset saivat poistua Turusta tyhjin käsin: TPS vei avausottelun täysin ansaitusti lukemin 2-0.

TPS:n työmäärä ottelussa oli hirmuinen, ja joukkue onnistui pitämään painetta yllä täydet 60 minuuttia. Joukkue jaksoi jauhaa kaksinkamppailuissa, ja Jussi Ahokkaan suojattien puolustus oli tylyllä päällä. HIFK vei kiekonhallinnan niukasti, mutta vieraiden hyökkäykset pysyivät kurissa hyvin.

ūüí£ KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA ūüí£

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 K√ĄTEISKIEKKAASI T√ĄST√Ą

Ottelusarja on toki vielä pitkä, mutta kroppaa peliin laittaneen TPS:n valmius oli heti aluksi parempi. Jos turkulaisten paketti pysyy kasassa tähän malliin, HIFK joutuu tekemään jokaisen voiton eteen töitä todella rankasti. HIFK jäi yhtenäisyydessä ja viisikkopelissä tylysti kakkoseksi. HIFK ei myöskään saanut päätöserässä kunnollista takaa-ajoa aikaiseksi.

Laukausten suhteen avausottelu oli tasainen. Tepsin maalilla Aleksander Karejev keräsi nollapelissään 20 torjuntaa, kun taas virkaveli Niilo Halonen oli kiekon tiellä 19 kertaa. Erikoistilannemaaleja sunnuntain ottelussa ei nähty. Isänniltä Markus Nurmi ja Juuso Pärssinen olivat todella kovalla pelipäällä, ja tulevat vielä aiheuttamaan paljon harmia stadilaisille.

Paine on nyt HIFK:lla, ja ensimmäisessä kotiottelussa on todellakin pakko saada tulosta. Ville Peltonen oli avauksesta koronan takia poissa, ja valmennuksen on vältettävä sitä, että joukkue alkaa puurtamaan väkisin Tepsin seinää päin törmätessään.

Ensimm√§isess√§ matsissa ei maaleilla juhlittu, eik√§ olisi mik√§√§n j√§rkytys, jos tiukka meininki jatkuu my√∂s Nordiksella. Vetoihin maistuukin v√§h√§maalisuus mukavasti ‚Äď korkeintaan nelj√§ maalia varsinaisella peliajalla on tilauksessa. Vedon maistuvuus on kelpo tasolla, joten panoksissa ollaan mediumlinjalla.

10 euroa pelirahaa