Ykkönen ke 03.05. klo 18:30

HIFK - TPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nimekäs HIFK on pelillisesti hukassa Рvastustajalla alkaa puolestaan sujua!

Ykk√∂sess√§ on kolmen pelatun kierroksen j√§lkeen n√§hty hieman yll√§tyksellisi√§ tuloksia. Etenkin nelj√§nteen kierrokseen varasl√§hd√∂n ottavat HIFK ja TPS eiv√§t ole toistaiseksi n√§ytt√§neet sarjan k√§rkijoukkueilta, mihin kastiin molemmat oli ennakoissa heitetty. HIFK on t√§ll√§ hetkell√§ sarjan per√§npit√§j√§n√§ yhdell√§ pisteell√§, kun taas TPS helpotti tilannettaan ottamalla viime kierroksella avausvoiton ‚Äď yhteens√§ turkulaisilla on plakkarissa nelj√§ pistett√§.

HIFK on ollut hieman ep√§onninen loukkaantumisten kanssa, mutta suurin syy menestyksen puutteeseen on se, ettei Sami Okkosen johtamalla joukkueella ole ollut kovinkaan leimallisesti tunnistettavaa pelitapaa. Joukkueen pit√§isi olla Ykk√∂seen melko nimek√§s, mutta kent√§ll√§ se ei n√§y. Tosin viime ottelu SalPaa vastaan oli jo parempaa tekemist√§, muttei sill√§k√§√§n kuuhun menn√§ ‚Äď HIFK oli kyll√§kin voitossa kiinni aivan ottelun loppuhetkille asti. Jos Tepsi√§ vastaan ei saada tulosta aikaiseksi, joukkueen voi kyll√§ julistaa olevan kriisiss√§.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERR√ĄTYST√Ą ūüėĪūüėĪ

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA T√ĄST√Ą

TPS:n peli alkaa pikkuhiljaa paranemaan, ja JäPSiä vastaan joukkue oli ylöspäin jo hyvinkin tuottelias. Henkisesti voitto oli varmasti turkulaisille iso asia, ja tähän matsiin voidaan tulla aiempaa vapautuneemmin. Joukkue on viljellyt yllättävän paljon pitkää palloa, ja Ykkösen ennakkosuosikin voisikin odottaa olevan hieman pelaavampi kokoonpano. Pelillisesti suunta on joka tapauksessa oikea.

Vetoihin otetaan Tepsin suoraa voittoa. HIFK saa tehd√§ melkoisen muodonmuutoksen, ennen kuin se kelpaa vedoissa muuksi kuin vastapelijoukkueeksi. Edellinen kotivoitto HIFKilt√§ on muuten syyskuulta 2021. Tepsi√§ p√§√§st√§√§n naputtelemaan kelpo kertoimella XLBetille ‚Äď avaa tili ja pid√§ hauskaa!