Liiga pe 10.03. klo 18:30

HIFK - TPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jyrääkö HIFK suoraan puolivälieriin? Edes Lehtisen päälläseisonta ei enää riitä TPS:lle!

HIFK venyi viime viikonloppuna kahteen erinomaiseen suoritukseen, kun se kaatoi Kärpät sekä koti- että vierasottelussa. Tuplasuorituksen ansiosta suora puolivälieräpaikka on helsinkiläisillä täysin omissa käsissä. Erityisesti Nordenskiöldinkadulla stadilaisryhmä on ollut todella vakuuttava – viikko sitten se nappasi jo viidennen perättäisen kotivoittonsa. Perjantaina vieraaksi saapuvalla TPS:llä on ollut huomattavasti haastavampaa viime aikoina, eikä pelaajatilanne ole sen ihanteellisempi.

TPS:llä edellisestä matsista olivat sivussa hyökkääjät Pavol Skalicky, Michael Dal Colle, Lauri Korpikoski, Scott Kosmachuck eli käytännössä kaikki herroista ovat kärkiketjujen pelaajia. Puolustuspäässä on niin ikään pieniä puutteita, kun koko loppukauden telakalla olevan Ruben Rafkinin ohella Roni Allén jatkanee sivussa. HIFK:n tilanne pudotuspelien kynnyksellä on selvästi parempi. Julius Nättinen on pieni kysymysmerkki ja Otto Salin sekä Kasperi Kotkansalo lienevät yhä sivussa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Missä sä vietät perjantai-iltaa? #HIFK #Liiga

Turkulaisten suunta on ollut runkosarjan loppua kohden selvästi alaspäin. Toki poissaolot ovat näkyneet, mutta esimerkiksi kahdeksassa edellisessä ottelussaan TPS on napsinut vain kolme voittoa. Muutama viikko joukkue hävisi jopa SaiPalle, mikä on tällä hetkellä täysin käsittämätöntä. Pitkin kautta Lassi Lehtinen on pitänyt turkulaisia pystyssä, mutta enää edes se ei riitä. Tällä hetkellä Jussi Ahokkaan miehistö pelaa kotiedusta ensimmäiselle pudotuspelikierroksella, mikä ei vastaa lainkaan odotuksia. Nähtyihin suorituksiin tilanne istuu kuitenkin kuin nenä päähän.

HIFK ottaa perjantaina omansa pois ja tarraa entistä tukevammin kiinni suoraan pudotuspelipaikkaan. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto varsinaisella peliajalla (1X2). Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat päinvastaisiin suuntiin, TPS:n pelaajatilanne on karmea ja helsinkiläiset puolestaan ovat saaneet mukavasti rivinsä kasattua kevään pelien lähestyessä.

Betsaa HIFK:lle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – HIFK), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – HIFK” 25€ panoksella ja voit voittaa 47€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.