Liiga ti 05.04. klo 18:30

HIFK - TPS

HIFK on liian keskinkertainen! Jatkuuko jäähyily ja käsittämätön koomailu omalla alueella?

HIFK pelaa tiistaina kotiottelussaan selkä seinää vasten, kun se kohtaa TPS:n ottelusarjan kuudennessa kohtaamisessa. Erityisesti sunnuntaina turkulaisilta nähtiin todella kurinalainen ja tyli esitys, jossa se pelasi kurinalaisemmin ja oli ratkaisevissa paikoissa parempi. Vierailija on hallinnut tätä ottelusarjaa, eikä jatkopaikan irtoaminen jo Helsingissä olisi suuri yllätys.

Viimeksi Helsingissä pelatussa kamppailussa lauantaina nähtiin 12 maalia, kun TPS haki 5–7-vierasvoiton. HIFK:n maalivahtiosastolla Niilo Halonen kantaa päävastuuta Michael Garteigin ollessa loukkaantuneena sivussa. Helsinkiläisten pelaamisessa etenkin lauantaina oli paljon muutakin rempallaan kuin ainoastaan maalivahtien touhuilu. Kokonaisuudessaan HIFK kasasi pakettinsa kelvollisesti sunnuntaille, mutta silloinkin turkulaiset tekivät ratkaisevat asiat paremmin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Erikoistilanteissa joukkueet ovat ainakin ylivoiman osalta suorittaneet täysin tasaväkisesti. Erot TPS:n hyväksi syntyvät tasakentällisin, eikä HIFK ole ollut omalla alueellaan läheskään yhtä laadukas tässä ottelusarjassa, jossa sillä on päästettyjä osumia viidessä kamppailussa jo 17 kappaletta. Jäähyjä HIFK on ottanut eniten kaikista pudotuspelijoukkueista, mikä sataa suoraan yli 50 minuuttia vähemmän kakkua saaneen turkulaisjoukkueen laariin.

HIFK turhautuu liian helposti, eikä joukkueen alakerta vakuuta. Lisäksi Halosen vire on suuri mysteeri. Jäähyjäkin tulee liikaa. Nyt luotetaan siihen, että TPS katkaisee sarjan Helsingissä ja betsataan turkulaisten voittoa lopullisena. Jussi Ahokkaan miehistö on ollut joukkueista vahvempi tässä sarjassa.

10 euroa pelirahaa