Veikkausliiga la 18.06. klo 23:00

HIFK - VPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Helsingissä pelataan yöttömän yön kamppailu! HIFK yrittää pelastaa olemassaolonsa

VPS putosi Suomen Cupista maananataina, mutta HIFK porskutti kahdeksan parhaan joukkoon palatessaan tauolta Ahvenanmaalla. Joukkueen pelilliset esitykset ovat olleet tällä kaudella pääsarjassa todella heikkoja, eivätkä tilannetta ainakaan auta taustalla vallitseva yleisökato ja vakava talousahdinko. Tuleva ottelu on erikoislaatuinen yleisötapahtuma, jota markkinoidaan yöttömän yön kamppailuna – peli alkaa vasta kello 23. VPS on ollut yksi alkukauden piristysruiskeista ja peliesitysten puolesta tulokset olisivat voineet olla jopa parempia. Vierailija tarjoaa isännille todella kovan haasteen.

HIFK yrittää tällä hetkellä pelastaa urheilullisen uskottavuutensa lisäksi vaatimattomasti koko seuran olemassaoloa. Joukkue julkaisi hiljattain avoimen kirjeen, jossa se vetosi esimerkiksi kannattajiinsa ja seurayhteisöön. Talouskurimus on tällä hetkellä tummin pilvi joukkueen yllä. Pelastusoperaatioon varsin olennaisena osana liittyy otteluiden lipunmyynti ja tavoitteeksi on ilmoitettu myydä ainakin 20 000 lippua neljään seuraavaan kotivääntöön. Yöttömän yön ottelutapahtuma VPS:ää vastaan käynnistää tämän hankkeen.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Urheilullisessakin mielessä HIFK:n alkukausi on ollut täysi pannukakku. Joukkue on sarjassa viimeisenä ja eroa toiseksi viimeisellä sijalla olevaan Maarianhaminan IFK:hon on neljä pistettä. Mika-Matti Paatelainen on ainakin seuran vakuuttelujen mukaan tuonut laatua arkeen ja onhan helsinkiläisjoukkue alkukaudesta parantanut, mutta edelleen tulokset ovat jättäneet toivomisen varaa. Kenties kesätauko on tehnyt helsinkiläisittäin tehtävänsä ja auttaa omalta osaltaan joukkuetta.

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
𝐀𝐯𝐨𝐢𝐧 𝐤𝐢𝐫𝐣𝐞 𝐇𝐈𝐅𝐊:𝐧 𝐲𝐬𝐭ä𝐯𝐢𝐥𝐥𝐞 𝐣𝐚 𝐇𝐈𝐅𝐊 -𝐩𝐞𝐫𝐡𝐞𝐞𝐥𝐥𝐞.

Uutinen: bit.ly/UUTINEN
Otteluliput: bit.ly/LIPUT

#HIFKfotboll #Veikkausliiga #SuomenCup #HIFK

VPS on latonut alkukauteen yhdeksässä pelaamassaan ottelussa peräti 16 maalia, mikä lähentelee koko Veikkausliigan kärkeä keskiarvolla mitattuna. Vastaavasti kotijoukkue on imuroinut saman määrän maaleja onnistuen itse ainoastaan seitsemän kertaa maalinteossa. Kokonaan nollille joukkue on kuitenkin jäänyt ainoastaan kolmesti ja vallitsevan tilanteen voisi kaikessa kurjuudessaan kuvitella myös sytyttävän joukkuetta. Paatelainen on kokenut valmentaja, joka varmasti on osannut käsitellä tilannetta pelaajiston kanssa ”oikealla tavalla”.

Jos ja kun kotiyleisö toivottavasti löytää tähän erikoismatsiin paikalle, tunnelma on varmasti katossa. HIFK ei myy nahkaansa helpolla. Toisaalta VPS olisi ansainnut alkukaudella enemmänkin. Pelivalinnaksi maistuu, että molemmat onnistuvat maalinteossa. HIFK:llä on aseita hyökkäyspäähän ja vieraiden puolustuspelaaminen ei ole ollut sarjan eliittiä – tokihan rohkea ja ennakkoluuloton pelaaminen on myös verottanut jotain.