la 04.12. klo 13:00

Lillehammer - Hiihdon maailmancup

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lillehammerissa helpot ladut!

Lillehammerissa kisataan lauantaina hiihdon maailmancupin merkeissä. Järjestelyt eivät ole menneet aivan suunnitelmien mukaan, sillä normaalisti tämän tason kisoissa käytössä olevat vaativat ladut eivät ole olosuhteiltaan kilpailukunnossa.

Latu on jouduttu laittamaan ampumahiihtostadionin puolelle, ja siinä ei ole juuri lainkaan nousuja. Tämä on herättänyt kilpailijoiden keskuudessa hieman kritiikkiä, sillä osa hiihtäjistä varmasti kärsii reitin tasaisuudesta. Miesten puolella ainakaan Iivo Niskanen ei suosi tämän profiilin latua.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Niitäkin hiihtäjiä toki on, joita rata suosii. Naisissa näihin kuuluvat esim. Oloksella loistavasti pärjännyt Victoria Carl sekä viime kauden maailmancupin voittaja Jessica Diggins. Loistavana yleishiihtäjänä tunnettu Diggins pärjäsi jo perjantaina sprintissä kakkossijan arvoisesti. Useampi hiitti ei välttämättä tunnu kovakuntoisen jenkin kintereissä, sillä esim. viime kaudella tuli voitto rankalla Tour De Skillä.

U.S. Ski & Snowboard Team

@usskiteam
Crossing the finish line in 2nd place like… 🥈✨

Therese Johaug ja Frida Karlsson ovat alkukauden perusteella naisten kisan kaksi suosikkia, mutta tässä tekee mieli tarjota myös Digginsiä palkintopallille. Johaugillehan tämä latu on miinusta, mutta luokkaa on niin paljon, että selkeä suosikkiasema on silti perusteltu. Luotetaan latuprofiilin sopivuuteen ja pistetään jenkille top 3 -veto tulille Coolbetiltä, joka tapansa mukaisesti päihitti muiden välittäjien tarjoukset komeasti.