Hiihdon maailmancup pe 27.01. klo 15:45

Hiihdon MC - Miesten 10 km F

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Norjalaisten jäsentenväliset ladulla – makoisa top 3 -veto sisään!

Ranskan Les Roussesin maailmancup-viikonloppu saadaan pidettyä, vaikka säät eivät ole seudulla varsinaisesti hiihtohommia suosineet. Tulevia Planican MM-hiihtoja silmällä pitäen tämä viikonloppu on tärkeä tapahtuma valmistautumiseen ja myös tasonmittaukseen. Suomalaisetkin lähtevät mukaan vahvalla joukkueella, ja ilahduttavaa on Ristomatti Hakolan mukanaolo sprintissä SM-kultaa tuoneen vahvan esityksen jälkeen Tampereella.

Miesten kympin väliaikastartissa vapaalla eivät suomalaiset kuulu suosikkien joukkoon – eivätkä minkään muidenkaan maiden hiihtäjät paitsi norjalaiset. Norjalaisia voidaan laskea olevan kärjen nokkimisjärjestyksessä seitsemisen kappaletta, ja matkan voiton lipumista jonkun muun maan hiihtäjälle voisi pitää jättimäisenä yllätyksenä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Simen Hegstad Krüger on ennakkosuosikki, mikä on miehen hurjan perusluokan huomioiden vähintään ymmärrettävää. On kuitenkin huomattava, että alla on hieman sairastelua. Tietenkin Johannes Høsflot Klæbo on todellinen hirmu, vaikkei tämä miehen suosikkimatka välttämättä olekaan.

Didrik Tønseth on molempien hiihtotyylien distanssimatkoilla todella vahva, mutta mies on viettänyt Tour De Skin jälkeen toipilaana hiljaiseloa. Hans Christer Holund on pärjännyt maailmancupissa hienosti, ja sijoittui 15km vapaalla Norjan mestaruuskisoissa toiseksi.

Kyseisen kisan voitti Harald Østberg Amundsen, joka löi Holundin 12 sekunnilla, ja kivikovaksi tekijäksi tiedetty Sjur Røthe jäi viidenneksi 50 sekuntia Amundsenista. Alkukausi meni tuoreella Norjan mestarilla pipariksi sairastelun vuoksi, mutta tuore kuntonäyttö on rautaa. Sitä painotetaan sen verran, että Amundsenin top 3 -sijoituksesta otetaan veto. Kisa on kova, mutta Norjan mestaruudella on pakko olla todella lähellä maailman huippua.