Hiihdon maailmancup pe 03.02. klo 15:30

Hiihdon MC - Naisten sprintti, F

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh huh! Ruotsalaisilla hirmunippu sprintissä, mutta veto otetaan naapurista!

Perjantaina käynnistyvät Toblachin maailmancupin hiihtotouhut. Nyt katsotaan viimeisen kerran ennen Planican MM-kisoja, kuka on kuka ladulla. Sen jälkeen kaikki katoavat harjoittelemaan, ja välttelevät kontakteja, jotta sairastumisilta vältyttäisiin. Tässä vaiheessa sairastuminen olisi MM-menestykselle tuhoisaa, joten kaikki huippumaat pistävät kaiken peliin, että avainhenkilöstö olisi Planicassa terveenä ja kunnossa.

Ruotsilla on naisten sprintissä aivan käsittämättömän kova kattaus, kun vemppaosastosta palaa huippuhiihtäjiä viivalle. Ennakkosuosikin viittaa kantaa ansaitusti Jonna Sundling, vaikka Les Roussesissa perinteisen sprintissä finaalista ulos jäikin. Vapaalla luulisi homman toimivan, sillä Livignon vakuuttava comeback on vielä tuoreessa muistissa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

FIS Cross-Country

@FISCrossCountry
Hello Italy 👋😍

I guess we are back - and not in just any place, we are back in Toblach 🇮🇹 here we have this weekends schedule 👆

#fiscrosscountry #toblach

Myös Emma Ribom, Maja Dahlqvist ja niin ikään Livignossa maailmancupissa debytoinut Linn Svahn ovat mahdollisia, jopa todennäköisiä menestyjiä. Kun myös norjalaisilla, jenkeillä ja Sveitsin Nadine Fändrichillä on saumansa, vaatisi suomalaisista ennakkoon vahvimman Jasmi Joensuun finaalipaikka nappionnistumista.

Norjalaisista Tiril Udnes Weng on sairastelunsa jälkeen arvoitus, mutta yllätyskorttia tekee mieli kokeilla Lotta Udnes Wengin menestyksestä. Lotta on nakutellut tällä kaudella menestystä, ja Norjan mestaruuskisoissa tuli myös myrskyvaroitus muille kilpasiskoille. Les Roussesin viikonloppu ei ollut täysosuma, mutta nyt Lotta on liian unohdettu tähän kisaan. Otetaan matalalla peruspanoksella podium-sijaa William Hilliltä, jossa on ilahduttava määrä talviurheilubetsejä.