Hiihdon MM to 23.02. klo 15:30

Hiihdon MM - Miesten sprintti

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Fish or chips? Planican avauspäivänä ostetaan ranskalaisia!

Hiihdon MM-kisat alkoivat Planicassa keskiviikkona jo esikarsinnoilla, mutta varsinainen rytinä alkaa torstaina, kun sekä miesten että naisten sprinteissä ratkotaan ensimmäiset MM-mitalit perinteisellä tyylillä. Vähemmän yllättäen ennen kisoja on jo jauhettu olosuhteista, ja miten aurinko sulattaa lumikerrosta kisakylässä ennätystahtiin. Me puhumme nyt sen sijaan miesten sprintin vedonlyöntitouhuista.

Miesten kisan jakamaton suosikki on luonnollisesti Johannes Hösflot Kläbo, joka on käynyt pokkaamassa sprintin voiton neljissä edellisissä arvokisoissa. Norjalaisen asema on todella sementoitunut, ja Planican sprinttinousujen pitäisi sopia miehelle kuin nenä päähän. Voisi arvioida, että Kläbo vie tämän kisan kolme kertaa neljästä, ja jäljelle jäänyt neljännes jätetään odottamattomille tapahtumille, epäonnelle tai jonkun kovan kilpakumppanin pöljälle päivälle.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

FIS Cross-Country

@FISCrossCountry
1⃣ Johannes Høsflot Klæbo
2⃣ Håvard Solås Taugbøl
3⃣ Federico Pellegrino
After loosing for Richard Jouve in Les Rousses, you could see that there was some revenge in Johannes´s eyes today 😎 Håvard Solås Taugbøl took the ✌ place, and Federico Pellegrino the third! 🇮🇹

Kovimmat haastajat kivikovalle norskille ovat maanmies Erik Valnes sekä ranskalainen Richard Jouve. Jouve on tällä kaudella onnistunut korkkaamaan kahdesti perinteisen sprintin – viimeksi alle kuukausi sitten kotimaassaan, ja hyvänä päivänä kaikki on mahdollista. Italian Valbrunassa viimeistellyt Valnes uhkui alkuviikosta hyvää kuntoa, ja valmennuksen piti jopa hieman toppuutella miestä.

Mahdollisia mitalimiehiä on toki paljon muitakin, mutta vasta kolmossuosikiksi rankattu Jouve maistuu mitalisijalle mainiosti, sillä William Hill on reilulla päällä, ja lähes tuplaa rahat tästä. Uhmakkaimmat nauttivat jopa yhdeksänkertoimista voittoa, mutta podium-betsi on merkittävästi parempi pelisijoitus.