Hiihdon MM pe 03.03. klo 18:30

Hiihdon MM - Mäkihyppy

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huippukunnossa oleva tasainen suorittaja saa edelleen kovaa kerrointa – heti kuitille!

Planicassa on perjantaina vuorossa suurmäen kisa. Torstain karsinnasta kisaan pääsivät kaikki suomalaiset, mutta näennäisen mukavista hypyistä huolimatta kovin suomalainen Eetu Nousiainen oli karsinnassa sijalla 28. Vielä on siis uskomattoman pitkä matka siihen, että suomalaiset hyppääjät kisailisivat mitaleista. Vilho Palosaaren nuorten maailmanmestaruus oli toki ilahduttava asia.

Karsinnassa jöötä piti isäntämaan Timi Zajc. Jo karsinnoissa säväyttänyt slovenialainen paukautti eleettömän karsintahypyn, josta kuittasi yli viisi pistettä enemmän kuin Dawid Kubacki, jonka suoritusten perusteella ikävät selkävaivat alkavat olla takanapäin. Pikkumäen parhaat Pjotr Zyla ja Andreas Wellinger eivät ole ennen kisaa päässeet vielä ison mäen kanssa kunnolla sinuiksi. Maailmancupia johtava Halvor Egner Granerud on ollut hyvä ison mäen treeneissä, mutta karsintahyppy jäi parhaista siivuista.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

FIS Ski Jumping

@FISskijumping
Local hero Timi Zajc won the qualification round at the large hill in Planica ❗️

1️⃣ Timi Zajc 🇸🇮
2️⃣ Dawid Kubacki 🇵🇱
3️⃣ Kamil Stoch 🇵🇱

Results medias4.fis-ski.com/pdf/2023/JP/30…

#fisskijumping #skijumpingfamily #Planica2023

Perjantain kisan ideahyppääjä on Karl Geiger. Miehen kunto pulpahti pintaan kuukausi takaperin Willingenissä, ja sen jälkeen jälki on ollut tasaista. Planican ison mäen harjoitushypyt eivät ensin luvanneet ihmeitä, mutta karsintahyppy alemmalta puomilta ja pieneen myötätuuleen oli hyvä. Geiger ei nauti tasaisuudestaan huolimatta kertoimenlaskijoiden suosiosta, sillä voittoja tai äärimmäisen näyttäviä leiskautuksia ei ole saksalaiselta nähty.

Työ on tasaista, minkä vuoksi kuuden parhaan joukkoon sijoittuminen on hyvän oloinen idea Geigerille – varsinkin, kun kerroin on mukavaa sorttia. Mäkihyppy on lajina herkkä ja olosuhteille altis, joten ei tämä veto all-in kamaa ole, mutta todella maukas ylikerroin yhtä kaikki. Siispä William Hill auki ja veto inessiiviin!