Hiihdon MM ti 28.02. klo 13:30

Hiihdon MM - Naisten 10km (v)

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ebba on jälleen niittisuosikki – mutta pelivihje menee maannaiselle!

Planican MM-kisat jatkuvat tiistaina naisten 10 kilometrin vapaan hiihtotavan kisalla, joka kilpaillaan väliaikalähtönä. Alkukisat ovat menneet suomalaisilta sangen mollivoittoisesti, ja suurimman huomion ovat keränneet erilaiset kaatumiset, joita suomalaiskilpailijoille on sattunut kohdalle tuskallisen paljon, ja pahimmillaan kaatuminen on johtanut kisat keskeyttäneeseen loukkaantumiseen.

Myöskin Kerttu Niskanen kilpailee tiistaina itseään kolhineena, mikä ei ole omiaan parantamaan mahdollisuuksia. Myöskään Krista Pärmäkoski ei antanut yhdistelmäkilpailussa mitalinäyttöä. Mitali vaatisikin venymistä vapaalla. Varsinkin kahden kirkkaimman mitalin kohtalo vaikuttaa jo lähes selkeältä – ainakin suosikkina kisaan lähtevä Ebba Andersson näytti yhdistelmäkisassa muille taivaan merkit.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

XC-skiing info

@MasashiKohmura
Sweden’s roster for 10km Individual Start Free #fiscrosscountry #xcskiing #xcski #planica2023

Ebba Andersson
Maja Dahlqvist
Jonna Sundling
Frida Karlsson
bit.ly/3EFeOyh

Edes kaatuminen ei uhannut Anderssonin voittoa skiathlonissa. Suurin uhka Anderssonille tiistaina on USA:n Jessie Diggins, joka on tällä kaudella ollut maailmancupissa vapaan kympillä joka kerta podiumilla. Kolmosrankiksi on nostettava yhdistelmäkisan hopeaa napannut Frida Karlsson. Näiden takana on lukuisia yllättäjäkandidaatteja, jotka onnistunut kapula tai pöljä päivä voivat nostaa mitalille.

Juuri Karlsson maistuu tiistaina nousemaan podiumille. Vaikkei Frida Ebballe oikein mitään skiathlonissa voinutkaan, on huippukunto vähintäänkin nurkan takana, ja mitaliputken jatkuminen on todennäköisempää kuin William Hillin kerroin antaa ymmärtää. Joka tapauksessa Ruotsi jatkanee naisten hiihdon dominointia tiistainakin.