Hiihdon MM la 04.03. klo 13:00

Hiihdon MM - Naisten 30 km (p)

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitalitoiveet ovat korkealla lauantaina, mutta Kerttu ei kelpaa vetokuitille!

Naisten osalta Planican MM-kisat huipentuvat lauantaiseen naisten 30 kilometrin perinteisen tyylin hiihtoon yhteislähdöllä. Luvassa on huikea jännitysnäytelmä, ja Kerttu Niskanen kuuluu matkan suurimpien suosikkien joukkoon. Radat, matka ja pertsa sopivat kaikki Kertulle hienosti. Sangen myöhään auennut mitalitili voi saada jatkoa, ja toiveet tulevat olemaan korkealla myös sunnuntaina, kun veljmies Iivo starttaa miesten kuninkuusmatkalle.

Vastus Kertulla on kyllä kivikova. Ebba Andersson on ehtinyt näissä kisoissa tasonsa näyttää – henkilökohtaisesti kaulaan on ripustettu kultaa ja pronssia. Frida Karlsson ei loistanut viestissä, mutta todennäköisesti vika löytyi silloin välineistä. Kunnossa ei pitäisi nimittäin olla vikaa. Katharina Hennig oli skiathlonissa hyvässä iskussa, ja perinteinen sujuu saksalaiselta loistavasti.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Norjalaisia mitalikandidaatteja on luonnollisesti useampi. Anne Kjersti Kalvå on selättänyt sairaudet, ja on nousukunnossa. Ingvild Flugstad Østberg ei ole lunastanut vielä Planicassa lupauksia, mutta viestin suoritus nostaa vääjäämättä osakkeita. Tiril Udnes Weng ei ole pihalla hänkään. Mutta norskien valttikortiksi arvioidaan pitkän matkan jyrä, joka nousee samalla tipsiksi.

FIS Cross-Country

@FISCrossCountry
🏅 Ebba Andersson
🥈 Frida Karlsson
🥉 Astrid Øyre Slind

#fiscrosscountry #planica2023

Astrid Øyre Slind on nimittäin pitkällä matkalla elementissään. Yhdistelmäkisassa tuli jo pronssia, ja sellainen kutina on, että 35-vuotiaana aikuisten arvokisoissa debytoinut Slind on lauantaina päämatkallaan vahvoilla. Legendaariseksi homman tekee se, että norskitar lentää yksityiskoneella sunnuntaiksi hiihtämään Ruotsiin 90 kilometrin Vasaloppetin. Tuskinpa lauantaina kuitenkaan lähdetään säästelemään, ja Slind saa tipsin palkintopallisijoituksesta.