Hiihdon MM su 05.03. klo 13:00

Hiihdon MM - Miesten 50 km (p)

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lauantai päättyi kyyneliin – sunnuntaina Iivo tarjoaa onnenkyyneleitä!

Maastohiihto on joskus raadollista. Kerttu Niskanen oli kovassa iskussa, mutta huipputasolla ei yksinkertaisesti voi menestyä niin huonoilla suksilla, mitkä Kepa sai alle loppumatkaksi. Suomen huolto sai naisjoukkueelta ja valmennukselta tiukan palautteen, ja sunnuntaiksi tuli todella kovat kotiläksyt – toista kertaa ei saa epäonnistua. Johan vanha sanontakin kertoo, ettei viisas mies astu samaan koiranpaskaan kahta kertaa.

Miesten perinteisellä viidellä kympillä kuvio on selvä: kisan voittaa joko Johannes Høsflot Kläbo, joku toinen norjalainen – tai Iivo Niskanen. Kenenkään muun yltäminen korkeimmalle korokkeelle olisi suuremman luokan yllätys, sillä vakavasti otettavia haastajia ei löydy aiempien näyttöjen perusteella Ruotsista eikä muualtakaan.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Tor Gustafsson

@BrunoGustafsson
Suomen miesten joukkue teki todellisen uroteon ja nappasi 4x10 kilometrin viestin MM-hopeaa joukkueella Ristomatti Hakola, Iivo Niskanen, Perttu Hyvärinen, Niko Anttola (junioori).
Norja voitti ylivoimaisesti, pronssia Saksalle.

Norjalaisista varsinkin Pål Golberg on valmis hirmutekoihin, muttei muitakaan norskeja voi laskea ulos etukäteen. Didrik Tønseth ja Emil Iversen ovat tuoreita näihin kisoihin, joten ennakointi on aivan mahdotonta – kunnossa ollessaan molemmat ovat kovia kasvoja. William Poromaa tarvitsisi yhden vaihteen lisää menestykseen päätösmatkalla.

Epävarmuustekijöitä on, mutta Iivon näyttö viestissä oli vahva. Niinpä viidelle kympille laitetaan siniristilippu liehuen betsi Iivon voittoon. Iivo on varmasti mukana vauhdinpidossa, sillä loppuvedossa norskit ovat liian kovia. Sunnuntaina toivotaan viiden vuoden takaisen olympiavoiton toisintoa, ja pistetään betsi sisään Suomen kultajuhlan puolesta.