Hiihdon MM la 25.02. klo 15:00

Hiihdon MM - Naisten skiathlon

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kerttu taistelee mitaleista, mutta tipsi tulee vääjäämättä muualta!

Miesten skiathlonista ei tullut Suomelle pettymystä. Iivo Niskaselta ei sujunut vapaa, ja hienosti hiihtänyt Perttu Hyvärinen menetti muutaman sijan vauhdikkaaseen kaatumiseensa. Suomalaiset ovatkin olleet valitettavan paljon katollaan alkukisoista, joten jatkoon toivottaisiin parempaa onnea. Lauantaina hiihdettävässä naisten skiathlonissa päästään puristelemaan jo mitaliakin.

Kisan ennakkosuosikista ei ole kuitenkaan epäilystä: Ruotsin Ebba Andersson on ollut koko kauden hyvässä vireessä, ja tämän vuoden puolella tahti on ollut distanssimatkoilla jäätävää. Jos kunnon ajoitus on kohdallaan, Andersson juhlii lauantaina ensimmäistä henkilökohtaista arvokisakultaansa. Paljon suurempi kysymys voidaan esittää maannaisen Frida Karlssonin kunnosta: Tour De Skin jälkeen sairastunut moninkertainen MM-mitalisti käväisi Toblachissa kokeilemassa virettään, ja siellä meno ei ollut totutun rivakkaa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Kerttu Niskanen on kisassa Suomen ykköskortti, vaikka Krista Pärmäkoski osaa toden totta myös venyä kovassa paikassa. Niskasen kunto puhkesi kukkaan jo alkukaudesta, eikä suurempia notkahduksia ole tullut. Kertulla peli voi ratketa hieman heikompaan vapaaseen, joten perinteisellä Pekingin olympiasankari tulee todennäköisesti pitämään vauhdista huolta.

Peli-idea tulee Norjasta: Ingvild Flugstad Østbergin kunto puhkesi kukkaan ennen joulua, ja alkuvuonna jälki on ollut tasaisen vahvaa. Norskilta sujuvat molemmat hiihtotyylit, ja ellei kisoihin valmistautumisessa ole mennyt mikään pieleen, viime keväänä jopa maajoukkueesta pudonnut hiihtäjä on tässä kisassa Norjan selkeästi vahvin valttikortti. Østbergin kerroin mitalisijasta maistuu mansikalta, ja tähän betsiin lähdetään William Hillillä reippain mielin.