Hiihdon MM to 02.03. klo 13:30

Hiihdon MM - Naisten viesti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Älä suotta ripottele tuhkaa yllesi – torstai voi olla Suomelle mitalipäivä!

Naisten viestissä on tähänastisten esitysten – olivat ne ennen kisoja tai kisojen aikaan – perusteella vain yksi suosikki. Ruotsilla on pistää joka osuudelle huippuluokan hiihtäjä, ja Jonna Sundling oli varaa vaihtaa ankkuriosuudelle Maja Dahlqvistiin. Ruotsin kvartetti tulee todennäköisesti pitämään vauhtia koko ajan, ja jos kaikki menee odotusten mukaan, juhlivat sinikeltaiset kultaa maalialueella, kun muut taistelevat jäännösmitaleista.

Ruotsin jälkeen paletti ei ole aivan niin selvä. Norja on toki laadukkaalla joukkueellaan mitalitaistossa, mutta nelikko on pikemminkin tasainen kuin huippulaadukas. Aivan vielä ei mitalikahveja sovi siis laittaa tulille, joskin kakkossuosikkeja vuonojen tyttäret ovat. Saksa on erittäin varteenotettavalla joukkueella liikkeellä, ja joukkuekisoissa saksalaiset ovatkin niittäneet menestystä. Jos Pia Finkin veto vapaan kympillä ei ollut pelkkä suonenveto, pystyy Saksa pistämään kampoihin.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

USA:lla on todella kovia kasvoja kolmin kappalein, mutta avausosuudella Hailey Swirbul voi olla vaikeuksissa, varsinkin kun vauhtia saatetaan pitää alkupaukusta lähtien. Myös Suomella on jännitettävää avausosuudella, sillä Johanna Matintalo ei ole ollut odotetulla tasollaan. Muutenhan Suomella on odotusarvoisesti mitat täyttävä joukkue, mutta Matintalolle odotetaan pöljää päivää.

Kaikella todennäköisyydellä mitalit jaetaan näiden viiden joukkueen kesken, ja Suomi on jäänyt kertoimissa liian kauas muista. Näin ollen voidaan Suomelle suositella betsiä podium-sijaan, vaikka Planicasta on saatu luettavaksi tähän asti lähinnä jobinpostia. Panos on perusluokkaa, sillä jännittää tässä saa muutenkin.