UHMAPELAAJAT ke 03.03. klo 14:15

Hiihdon MM - Miesten 15 km

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bolshu on pysäyttämätön!

Hiihdon MM-kisat ovat täydessä vauhdissa ja suomalaiset hiihtourheilun ystävät ovat saaneet ilonaiheita kahden hopean myötä. Yhdistetyssä Ilkka Herolan pitkäjänteinen työ kantoi viimein hedelmää, ja mies tykitti normaalimäen yhdistetyn hiihto-osuudella sensaatiomaisesti hopealle. Toinen hopea saatiin yllättäen parisprintissä, jossa Ristomatti Hakola ja Joni Mäki saivat itsestään irti optimisuorituksen.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Keskiviikkona suomalaisilla ei ole suuria mitalitoiveita, sillä Iivo Niskaselle vapaan hiihtotyylin 15 kilometriä ei ole päämatka, vaan paukut säästetään sunnuntaiselle perinteisen tyylin 50 kilometrille. Myöskään muut suomalaiset eivät kuulu keskiviikon kuumimpien suosikkien joukkoon.

Kisan itseoikeutettu suosikki on Venäjän Alexander Bolshunov. Temperamenttinen venäläinen on ollut kuluvalla kaudella otsikoissa muidenkin asioiden kuin hiihtosuoritustensa puitteissa. Ladulla vauhti on ollut kovaa ja mies vaikuttaa tällä hetkellä pysäyttämättömältä. Skiathlonissa Bolshu suuti koko Norjan maajoukkueen loppukirissä ja parisprintissä vauhti oli myös kohdillaan, vaikka parina ollut Gleb Retivykh ei omalta osaltaan pysynyt voittovauhdissa mukana.

Kunto Bolshulla on niin kova, että Uhmapelaajissa uskotaan miehen olevan keskiviikkona jälleen kultakannassa.

P.S. Coolbetillä on tarjolla 5€ ilmainen hiihdon MM-kisojen live-veto.