UHMAPELAAJAT su 07.03. klo 14:15

Hiihdon MM - Miesten 50 km

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kisat päättyvät kuninkuusmatkaan!

Hiihdon MM-kisat lähestyvät loppuaan – sunnuntaina on vielä miesten perinteisen tyylin 50 kilometriä yhteislähdöllä. Suomalaisilla on tuoreeltaan hyviä muistoja tästä matkasta, sillä Iivo Niskanen voitti Pyeonchangissa vastaavalla matkalla olympiakultaa vuonna 2018.

Niskanen on yksi suosikeista myös Oberstdorfissa, mutta Puijon Hiihtoseuran miehen yllä on myös kysymysmerkkejä. Aivan optimaalisen suorituksen ulosmittaus on ollut tällä kaudella vaikeaa ja perjantain suoritus miesten viestissä oli Iivon paras vähään aikaan. Jos latu maistuu ja työvälineet ovat kunnossa, matka ja hiihtotyyli ovat Niskasen puolella. Vastus on kuitenkin kova.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Alexander Bolshunov on päätösmatkan ykkössuosikki. Lisäksi Norja tuo tällekin matkalle kivikovan miehistön. Emil Iversen ja Johannes Hoesflot Klaebo ovat laatumenijöitä. Tälle matkalle tekee mieli kuitenkin tarjota pikkutipsiä Hans Christer Holundille, vaikkei perinteinen miehen lempityyli olekaan. Holund vei 15 kilometrin vapaan kisan pystyyn ja tulee olemaan paha pala myös pitkällä matkalla.

Vahvimpien jässiköiden on yhdistettävä voimansa, jotta kovimmat kirimiehet saataisiin jo matkan varrella putoamaan. Niskaselle ja Bolshulle on tiedossa rankasti hommia. Holund ei ole kovin kirimies, mutta voi hyvin olla stadionille tullessa mitaliasemissa. Tipsi lähtee siis Holundin mitalille.

P.S. Coolbetillä on tarjolla 5€ ilmainen hiihdon MM-kisojen live-veto.