UHMAPELAAJAT pe 05.03. klo 16:30

Hiihdon MM - Miesten suurmäki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suurmäki on arvaamaton!

Perjantaina Oberstdorfissa kisataan suurmäen kilpailu. Torstainen karsinta oli anniltaan kovin tasapaksu, eikä siitä saanut kummoisia riidejä perjantain kisaan. Ennakkoon vahvin kilpailija, Norjan Halvor Egner Granerud joutui jättämään kisat kesken koronatartunnan vuoksi. Kilpailun voittajakertoimet ovatkin hyvin tasaiset – tämä ei ole helppo nakki kertoimenlaskijallekaan.

Kertoimissa kisan suosikki on Stefan Kraft. Itävaltalainen olikin karsinnassa niitä harvoja, joille pystyi antamaan suorituksesta selkeän plussan. Todennäköisyyksien valossa Kraftin pelaaminen ei ole kuitenkaan kannattavaa, vaan hyppääjiä kannattaa zoomata tarkemmin.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Pikkuidea kisaan voisi olla niin ikään itävaltalainen Philipp Aschenwald. Mies ei ole ihan jokaviikkoinen näky palkintopallilla, mutta tähän kisaan voisi olla pikkusauma menestyä. Harjoituksissa hyppy on kulkenut hyvin ja karsinnassakin Aschenwald hyppäsi kympin sakkiin hyvällä perushypyllä.

Kyseessä on matalan tason hyväkertoiminen tipsi, johon ei kannata kivitaloja sijoittaa. Joka tapauksessa Aschenwaldille perjantain kilpailu on mainio tilaisuus kirjoittaa nimensä mäkihypyn historiaan.