UHMAPELAAJAT to 04.03. klo 12:00

Hiihdon MM - Miesten yhdistetty

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yhdistetyssä on tiukka mitalikamppailu!

Yhdistetyssä on vuorossa torstaina suurmäen kilpailu. Tuoreessa muistissa on vielä Ilkka Herolan upea venyminen normaalimäen kisassa hopealle. Toivottavasti tämä positiivinen vire kantaa Suomen yhdistettyä eteenpäin isommassakin mittakaavassa.

Herolan hypyt ovat sujuneet ison mäen harjoituksissa melko mukavasti, eikä mitalin uusiminen ole mitään utopiaa. Myös kertoimenlaskijat ovat huomanneet tämän, eikä Herolasta saa vedonlyönnillistä etua irti – sen verran monta mitalikandidaattia kisassa on.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kisan suosikki on selkeästi Norjan Jarl Magnus Riiber. Ison mäen kisassa on onnistuneella hypyllä suurempi paino kuin normaalimäessä ja Riiber totisesti osaa hypätä – norjalaisen perinteen mukaan myös hiihtäminen sujuu. Ei todella yllättäisi, jos Riiberin kultaputki näissä kisoissa saisi jatkoa.

Kuten sanottu, muille mitalipalleille on tunkua. Top kolmeen tipsiksi nousee Fabian Riessle, joka on ollut mäkiharjoituksissa tutun hyvä. Hiihtäjänä mies ei ole aivan huippu, mutta näiden kisojen aikana alla on hyvät hiihdot sekä normaalimäen kisassa että viestissä. Kerroin palkitsee sen verran, että pikkubetsi on paikallaan.

P.S. Coolbetillä on tarjolla 5€ ilmainen hiihdon MM-kisojen live-veto.